Kako je Ronaldo reagirao na poziv iz Mostara
Ronaldo je jučer dobio stotine hiljada poruka

Snimao live na Instagramu

Kako je Ronaldo reagirao na poziv iz Mostara

Cristiano Ronaldo snimao je jučer live na Instagramu komunicirajući tako direktno sa mnogobrojnim svojim obožavaocima, bilo ih je u jednom trenutku 300.000.

Među onima koji su mu postavljali razna pitanja i pokušavali privući pažnju bila je i izvjesna Sanja Marić, očito Mostarka koja ga je pokušala nagovoriti da dođe u Mostar.

"Come to Velez Mostar hahaha... i ponesi eura sta si se stiskao", napisala je Sanja, očito uživajući što može uopće takvu poruku uputiti planetarnoj zvijezdi.

Ronaldo je na pojedine upite i zahtjeve odgovarao, na druge nije mogao stići. Uglavnom, priznao je da voli Messijevu Argentinu, budući da je njegova djevojka porijeklom i Argentinka.

Sanji nije odgovorio kada bi se mogao pojaviti u Vrapčićima sa vrećom eura, ali s obzirom na izraz lica u trenutku upućene poruke, nije mu bilo nimalo smiješno. Nama jeste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi