Ronaldo išao live i otkrio tajnu: Volim Argentinu zbog svoje djevojke

Iako Georgina Rodriguez ne želi više rađati

Ronaldo išao live i otkrio tajnu: Volim Argentinu zbog svoje djevojke

Superstar Cristiano Ronaldo emitirao je live video na Instagramu u utorak. Portugalac se snimao zajedno s majkom svoje kćerkoe Alane Martine, Georginom Rodriguezom.

Manje od dva mjeseca prije Svjetskog prvenstva koje se igra u Rusiji pojedince je zanimalo šta misli o Argentini.

Portugal je uvijek jedna od potencijalno uspješnijih reprezentacija predvođena Ronaldom, dok će njegov najveći rival Lionel Messi predvoditi Argentinu.

Ronaldo je iskoristio priliku i direktno armiji svojih navijača poručio: "Moja djevojka je iz Argentine. Mnogi ne znaju tu informaciju. Neki ljudi misle da mi se ne sviđa Argentina, ali mi se sviđa... Mnogo!"

Georgina Rodriguez nedavno je razgovara za XLSemanal te je otkrila da ima pola argentinske krvi.

Djevojka Cristiana Ronalda rijetko razgovara s medijima, ali se otvorila i odgovarala na dugotrajna pitanja karijeri, životu s Ronaldom i majčinstvu.

Tokom tog razgovoraotkrila je da joj je otac rođen u Argentini.

Ipak, ono što je naišlo na najviše komentara je njen posljednji odgovor u intervjuu na pitanje koje je glasilo gdje se vidi za deset godina.

Ona je odgovorila: "Sa svojom velikom djecom. Ne vidim se sa više djece."

Šta li će na sve reći Ronaldo. On je svojevremeno izjavio da ih želi imati sedmoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti