Igra za slavni klub i vrijedi 50 miliona, ali ni sam ne zna šta mu je na nogama

Neobičan izbor obuće

Igra za slavni klub i vrijedi 50 miliona, ali ni sam ne zna šta mu je na nogama

Admin Čaušević

Dojam je da fudbaleri u modernom fudbalu zarađuju mnogo više nego što to zapravo vrijede

Najviše novca se definitivno zarađuje u engleskom Premiershipu gdje i prosječni igrači sedmično dobiju po nekoliko desetina hiljada eura.

Odličnu zaradu na sedmičnom nivou ima Kalvin Phillips, veznjak koji se brzo dokazao na vrhunskom nivou te je postao reprezentativac Engleske.

Ovaj 25-godišnjak nastupa za Leeds United, ali je samo pitanje vremena kada će potpisati za neki veći klub jer djeluje zaista impresivno na poziciji defanizivnog veznog.

I dok je na terenu odličan, definitivno se postavlja pitanje nad njegovim ukusom za obuću, pogotovo nakon posljednjih fotogafija koje su se pojavile u javnosti.

Naime, Phillips je fotografisan kako nosi neobičnu obuću žute boje koja je vnalik napuhanim vrećicama za usisivaće. Zaista čudan ukus.

Inače, reprezentativac Engleske na sedmičnom nivou ima platu od 45 hiljada eura, a njegova vrijednost se procjenjuje na 50 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi