Kante konačno promijenio automobil: Izolacija je čudno djelovala na skromnog Francuza
Foto - EPA

Sve je kod njega drugačije

Kante konačno promijenio automobil: Izolacija je čudno djelovala na skromnog Francuza

M. Šljivak

Francuski fudbaler N'Golo Kante bio je u centru pažnje tokom treninga Chelseaja.

Kante je jučer zatražio oslobađanje od obaveza jer je zabrinut za sigurnost, a to mu je menadžer Frank Lampard na kraju i dozvolio.

Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju je činjenica da se nakon dugo godina Kante nije pojavio na treningu u svom Mini Cooperu.

Skromni Francuz je od 2015. godine vozio 20.000 funti vrijedan Mini i mnogi su se pitali zašto ne kupi skuplji automobil, jer je jedan od najbolje plaćenih fudbalera u Engleskoj.

Međutim, izgleda da se Kante predomislio u prethodnim mjesecima. Na treningu se pojavio u novom Marcedesu, a pored toga pažnju je privukla i kosa na koju niko nije navikao.

Vremena se očigledno mijenjaju...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi