Navijač Zvezde prodaje stolicu koja mu je spasila život na Maksimiru
Foto: Kupujemprodajem.com

Jeste li zainteresovani?

Navijač Zvezde prodaje stolicu koja mu je spasila život na Maksimiru

Danas na internetu možete kupiti zaista svašta, a dokaz za to je i stranica Kupujemprodajem.com na kojoj je osvanula veoma zanimljiva objava. 

Jedan od navijača Crvene Zvezde stavio je na prodaju stolicu sa stadiona Maksmir koja mu je 13. maja 1990. godine pomogla da izvuče živu glavu sa ovog stadiona.

Dobro je poznato kakvi su se neredi dešavali tokom tog dana na utakmici između Dinamo Zagreba i Crvene Zvezde, a navijač Zvezde je rekao da mu je ova stolica pomogla da se odbrani od gađanja sladoledima, kamenjem...

Izvjesni Miodrag stolicu cijeni 24.000 dinara ili oko 400 konvertibilnih maraka, pa ako ste zainteresovani, svakako možete poslati ponudu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bego
Evo 400 km da mu se razbije glava
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi