Benzemu su nazvali iz bolnice - ubrzo su se suze slile niz njegovo lice

Poseban dan za Francuza

Benzemu su nazvali iz bolnice - ubrzo su se suze slile niz njegovo lice

Edmir Škorić

U srijedu je u madridskoj bolnici primljena Karimova djevojka Jordan Ozuna, a u četvrtak su Karimu Benzemi javili vijest koja nikoga ne može da ostavi ravnodnušnim.

Kapiten Real Madrida ponovo je postao otac, a manekenka Jordan Ozuna rodila je njihovo prvo dijete. Na svijet je stigao još jedan nasljednik zvanično najboljeg igrača svijeta za 2022. godinu.

Njih dvoje su počeli hodati prošlog ljeta i njihova je veza vrtoglavo napredovala. Par stavlja tačku na svoju romansu dolaskom njihovog prvog zajedničkog djeteta, četvrtog za napadača Real Madrida.

Francuski nogometaš bio je ranije u vezi s Chloe de Launay s kojom je dobio dvije kćeri, Meliju (8) i Nouri (3). Zatim je  bio u vezi sa Corom Gauthier, a ova manekenka mu je rodila sina Ibrahima (5).

32-godišnja havajska manekenka koja je tek postala majka udala se i rastala sa samo 21 godinom. Postala je poznata po svojoj romansi s pjevačem Justinom Bieberom iz 2013. te je hodala s Younesom Bendjimom, bivšim dečkom Kourtney Kardashian.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoUknn5qbSG/[/instagram]

Oglasi

Karim i Jordan vrlo su oprezni kada je riječ o njihovom odnosu, a u to smo se mogli uvjeriti samo putem društvenih mreža.

Ona je obznanila njihovu vezu putem svojih Instagram storyja, a potom je bila u pratnji Benzeme na dodjeli Zlatne lopte prošle goidne. Nagrada je otišla u ruke napadača Real Madrida, a američka manekenka nije se libila pohvaliti podvigom svog dragog.

O trudnoći se znalo malo ili gotovo ništa sve do samog kraja trudnoće, a ona je bila vrlo diskretna kada je na društvenim mrežama objavljivala slike na kojima se vidi s trbuščićem. Naravno, otkako su svoju vezu javno objavili, ona ne prestaje da priča o svojoj novoj i velikoj ljubavi, jasno dajući do znanja da je s njim u "raju".

Benzema je već 14 godina u Madridu, otkako je stigao iz Lyona, te je sa klubom osvojio apsolutno sve. Između ostalog pet puta Ligu prvaka, nada se i šestom trofeju pošto Madriđani igraju polufinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Francuzu gotovo nikada ne nedostaje motivacije, a sada će biti još motivisaniji nakon što mu je Jordan podarila sina.

Upravo će Karim imati važnu ulogu u najvažnijim utakmicama na kraju sezone. Luka Modrić propustit će finale Kupa Kralja protiv Osasune, ali u tom duelu su igrači Reala svakako veliki favoriti, dok navijači najviše vjeruju u Benzemu, čije prisustvo će biti od velike važnosti i u duelima sa Cityjem u Ligi prvaka. Liga je već gotova stvar, s obzirom na to da je Barcelona ranije maltene riješila pitanje prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi