Zbog "usluge" od 2.000 eura u crno zavila Riberyja i Benzemu, danas se bavi nešto drugačijim zanatom

Značajno se promijenila

Zbog "usluge" od 2.000 eura u crno zavila Riberyja i Benzemu, danas se bavi nešto drugačijim zanatom

Admin Čaušević

Koliko god neko bio fudbaler pojedini incidetni van terena ostaju dobro zapamaćeni i teško padaju u zaborav. 

Franck Ribery i Karim Benzema si sigurno među najboljim igračima svoje generacije. Benzema je i dalje neustrašivi napadač, dok je Ribery godinama bio najbolje lijevo krilo svijeta.

Tadašnji francuski reprezentativci su još 2009. godine učestvovali u skandalu sa maloljetnom Zahiom Dehar, "usluge" koje su tada koristili su ih zauvijek etiketirale, a Zahiji donijeli veliku popularnost.

Naime, ona se tada bavila prostitucijom, a Benzema i Ribery su koristili njene "usluge" za iznos od 2.000 po noći. Mjesečno bi znala zarađivati i po 20.000 eura.

Zahia Dehar opet 'za vratom' Francuzima - tportal

Osim s njima dvojicom Alžirka je bila još sa Sidneyem Govouom za koje je kazala da su je sve trojica jako poštovala prilikom druženja.

Oglasi

Poslije toga je pokrenuta istraga, a protiv dvojice francuskih reprezentativaca je pokrenuta optužnica da su imali sex sa maloljetnicom. Nakon nekoliko godina oslobođeni su svih optužbi i nisu završili u zatvoru.

Nakon što je saznao čime se bavi, Zahijin otac, Hacene Dehar, se odmah odrekao svoje kćerke i više za nju nije htio da čuje.

Više od deset godina kasnije sada 29-godišnjakinja izgleda atraktivnije nego ikad. Prvo se bavila modellinkom, a nakon toga je i promocijom donjeg ženskog rublja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUVamXXgCJ6/[/instagram]

Interesantno da je imala i uloge u dva filma, a trenutno najviše pažnje posvjećuje društvenoj mreži Instagram gdje je prati više od 250.000 ljudi.

Postala je influencerica te su provokativne fotografije način koji je odabrala da zarađuje svoj hljeb.

Top Komentari

Klicko
Oko ovoga panja benzeme uvijek neki skandali.Ili je ucjenjivao kolegu ili je napadao maloljetnu prostitutku...Stvarno dno dna od insana.Pljuc
3 8
Jugovina
Sutra ce biti clanak kako su veliki vjernici i kako su otisli na Hadz i sl.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi