Tri dame se pohvalile s crvenim buketom - sva tri poslao je isti fudbaler

Nijedna nije ostala uskraćena za dar

Tri dame se pohvalile s crvenim buketom - sva tri poslao je isti fudbaler

Edmir Škorić

Širom svijeta 14. februara obilježava se Valentinovo ili Dan zaljubljenih, a to je prilika kada se voljenim osobama darovima iskazuje ljubav.

Prvi "Valentinov bal" održan je u Nuernbergu još 1950. godine. Četrnaesti februar je Dan zaljubljenih. Ljubavnici ga koriste da jedni drugima daruju male poklone i da provedu romantičan dan s partnerom.

Budući da na ovaj dan cvjećari posebno mogu zabilježiti veliku prodaju, neki skeptici tvrde da je Valentinovo izum prodavača cvijeća. Mada to, naravno, nije istina.

I u BiH svakog 14. februara gledamo zaljubljene parove, a djevojke su te koje uglavnom mogu da se pohvale darovima u vidu crvenih ruža, parfema, čokolada i drugih manje ili više vrijednih stvarčica.

Posebno se ovom danu obraduju partnerke slavnih sportista, naročito fudbalera, koji naravno ne štede na žene koje vole. A među njima, ističe se jedan čovjek. Ne zbog poklona koliko zbog jedne nepobitne činjenice iz prošlosti - darovao je čak tri žene.

Oglasi

Naime, jednom prilikom je bivši napadač Real Madrida poslao cvijeće za trenutnu djevojku Jiordyn Ozun, nejgovi bivšu i majku njegovog sina Coru Gauthier i njegovoj prvoj supruzi i majci njegove kćerke Chloe Launey.

Sve tri su na društvenim mrežama ponosno pozirale uz prekrasan buket crvenih ruža i sve tri su se jednako osjećale voljeno, ali je pitanje šta je prava istina i koja žena zauzima mjesto u srcu slavnog Francuza.

Benzema je prošlog ljeta prešao iz Saudijske Arabije u Real Madrid, ali je želio već ove zime da napusti Bliski istok iako su mu Arapi dali preko 200 miliona eura za dvije godine ugovora.

Navijači saudijskog kluba su na kraju prvog dijela sezone žestoko kritikovali Benzemu za loše igre zbog čega je on čak izbrisao svoje profile na društvenim mrežama, te je bez dopuštenja napustio Saudijsku Arabiju.

Kasnio je na početak priprema preko deset dana, a kada se vratio nastavio je sa skandalima. Nedavno je na treningu odbio naredbu trenera Marcela Gallarda da trenira individualno, te je na svoju ruku odlučio da isti napusti i ode kući.

Da se situacija za Benzemu ne popravalja i da je iz dana u dan sve lošija pokazuju i informacije koje stižu iz Saudijske Arabije.

Naime, tamošnji mediji tvrde da je Gallardo zadao novi udarac nekadašnjem najboljem igraču svijeta i da mu je dao do znanja da niko nije iznad ekipe, te da se odluke trenera moraju poštovati. Al Ittihad je igrao meč Azijske Lige prvaka u šesnaestini finala protiv uzbekistanskog tima Navbahor Namangan, a prema svemu sudeći Benzema uopšte neće biti u igračkom kadru za ovu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi