Niko besramnog Benzemu ne usrećuje kao njegova "femme fatale": Prvo akcija na lježaljkama, a onda...

U društvu njegove "femme fatale"

Niko besramnog Benzemu ne usrećuje kao njegova "femme fatale": Prvo akcija na lježaljkama, a onda...

Admin Čaušević

Kada se neki muškarac nekoliko puta u životu vrati istoj ženi onda je to jasan znak da je smatra svojom srodnom dušom. To je slučaj i sa Karimom Benzemom, koji se posljednjih dana suočava sa ozbiljnim kritikama. 

Benzema nije uspio pobjeći od paparazzija. Slavni napadač je ulovljen kako uživa sa svojom bivšom ženom Chloe de Launay.

Fotografi su uspjeli zabilježiti niz fotografija na kojim Benzema i francuski model uživaju, prave selfije, razmjenjuju nježnosti i kupaju se u moru.

Posebnu pažnju je privukla scena u kojoj De Launay leži na ležaljci bez grudnjaka, dok se na nekim snimcima može vidjeti i kako uživaju dok se kupaju.

De Launay je Benzemi rodila dvoje djece, kćerkice Meliju i Nouri. sluteći po posljednjim dešavanjima niko osvajaču Zlatne lopte ne puni baterije kao ova dama.

Oglasi

S obzirom da nikog nije bilo oko njih, da se naslutiti da je 36-godišnjak zakupio plažu samo za sebe i svoju novu-staru partnericu, ali nisu uspjeli pobjeći od objektiva.

Benzema je trenutno na odmoru pošto pauza u prvenstvu Saudijske Arabije traje nekoliko sedmica te je slobodno vrijeme odlučio provesti na Mauricijusu.

Ono što je iznenadilo sve je činjenica da je sjajni napadač ostavio po strani Jordan Ozunu, dosadašnju djevojku koja je u aprilu prošle godine rodila njegovo četvrto dijete.

Ranije informacije su govorile da je Ozuna radi Francuza prešla na islam te s njim odselila i u Saudijsku Arabiju, ali izgleda da Benzema to i ne zna cijeniti.

Benzema iz svog poprilično burnog života ima dijete i sa još jednom partnericom. U pitanju je Cora Gauthier koja mu je rodila sina Ibrahima.

Otkako je otišao u Saudijsku Arabiju, Benzema je redovno posjećivao svetu kuću muslimana Kaba u Mekki. Upravo iz tog razloga trpit će ozbiljne kritike zbog njegovih neki će reći besramnih fotografija uživanja sa De Launay.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi