Guardiolina kćerka zapalila Instagram: Ti si Pepovo remek djelo

Objavila fotografiju na Instagramu

Guardiolina kćerka zapalila Instagram: Ti si Pepovo remek djelo

Esmer Oštraković

Kćerka Pepa Guardiole, Maria, digla je cijeli Instagram na noge svojom posljednjom objavom kojom je čestitala Božić svim svojim pratiocima.

Ona se trenutno nalazi na Ibizi, a odlučila je da na čestita svojim pratiocima Božić i to u prelijepoj haljini kojom je uspjela očarati sve.

Pozirala je Maria u dugoj crvenoj haljini u kojoj, kako njeni pratioci i fanovi smatraju, izgleda zaista prelijepo.

Dobila je preko 50 hiljada lajkova od skoro pola miliona svojih pratioca u jako kratkom vremenu, te može biti zadovoljna.

Zanimljivi su i komentari njenih pratioca, a Maria je uz fotografiju stavila samo kratak opis.

"Sretan Božić", pisalo je u opisu njene fotografije.

Jedan od pratioca odlučio se da joj čestita Božić, dok je drugi napisao "Manchester je plav", aludirajući naravno na Manchester City.

Možda i najzanimljiviji komentar bio je navijača Manchester Cityja koji je napisao kako je ona najbolje djelo Pepa Guardiole.

"Ti si remek djelo Pepa Guardiole", napisao je navijač.

Top Komentari

nestofino
LaHku Vam noć a ja idem da sovim sa Maria- om . Jo ho ho ho ho ho ho.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi