Od male štreberke do savršenstva: Kćerka slavnog trenera danas oduzima dah

Maria (21) u novoj vezi

Od male štreberke do savršenstva: Kćerka slavnog trenera danas oduzima dah

Edmir Škorić

Jedan od najboljih svjetskih trenera, Pep Guardiola, sa suprugom Cristinom Serra ima troje djece: kćerke Mariju (21), Valentinu (14) i sina Mariusa (21).

Najstarije dijete trenutnog trenera Manchester Cityja trenutno je i najpopularnije. Kćerka Marija osvaja društvene mreže objavljujući sjajne fotografije, a popularnost je stekla i tako što se zabavljala sa bivšim engleskim reprezentativcem Dele Allijem.

Maria Guardiola više nije mala brineta s naočalama i štreberka koja se pojavljivala na nogometnim stadionima sa svojim ocem. Ova 21-godišnjakinja je lijepa, sada plavokosa žena koja se vjerojatno ne žali za uspjehom kod muškaraca.

U junu ove godine napravila je veliku promjenu na sebi, pa je promijenila boju kose iz tamno smeđe u svijetlo plavu. Sada očito ima novu ljubav i Dele Alli odavno je zaboravljen.

Na njenom Instagram storyju pojavila se tetovirana ruka muškarca koji joj drži noge na putovanju brodom, ali medijima još nije poznato o kome se tačno radi.

Oglasi

Nije poznato da li je Marijin novi dečko nogometaš ili je ipak sada pronašla muškarca izvan stvari u kojoj je njen otac godinama neprikosnoven, radeći kao trener Barcelone, Bayerna i sada Cityja.

Maria je, poput njene mlađe sestre Valentine, dolazila na očeve proslave titula, a prije nekoliko godina je u Minhenu izgledala poput štreberke, no danas je riječ o odrasloj djevojci čiji izgled će vas ostaviti bez daha...

Maria Guardiola vodi popularni Instagram račun s 409.000 pratitelja. Također, u njenim objavama često se mogu vidjeti luksuzni dodaci, poput, na primjer, markiranih torbica ili odjeće.

Oglasi

Njene objave vrve crvenim srcima i komentarima u kojima brojni korisnici interneta, za koje obično kažemo da su "njeni fanovi", iskazuju mnogo ljubavi, pohvala na njen izgled, ali i na rad njenog oca.

Maria se svakodnevno bavi modom, a sebe naziva i infuencericom. Jedno je sigurno, naučila je jako dobro kako da privuče pozornost, ali s obzirom na to kako izgleda i čija je kći, to i ne čudi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeOZs13M954/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSco1P-M0bE/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B35AID-BFIr/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi