Brutalna osveta: Najbolji na svijetu u koktelu ljubavi, izlazila s jednim, spavala s drugim

Djeluje kao anđeo, ali je bila pravi vrag

Brutalna osveta: Najbolji na svijetu u koktelu ljubavi, izlazila s jednim, spavala s drugim

Admin Čaušević

I dan danas su reprezentatvine kolege. Njihov odnos je čisto profesionalan, dok je neslavna akterice jedne od najvećih afera u modernom fudbalu daleko od očiju javnosti.

Nerijetke su situacije da jedna djevojka tokom promijeni više fudbalera kao partnera, ali ono što je uradila Caroline Lijnen je vrlo vjerovatno nezapamaćno u modernom fudbalu.

Osim Lijnen glavni akteri neslavne afere su bila još dvojica fudbalera koji su već godinama možda i najbolji na svojim pozicijama. Igraju u različitim timovima, ali su reprezentativne kolege.

Riječ je o Kevinu De Bruyneu(31) i Thibautu Courtoisu(30), glavnim uzdanicama Belgije na predstojećem Svjetskom prvenstvu s obzirom na užasnu formu Edena Hazarda i povredu Romelua Lukakua.

De Bruyne i Courtois su svojevremeno bili saigrači u Chelseaju. Tada je veznjak za djevojku imao Caroline, ali je bio poprilično nestašan. Bilo je to 2012. godine

Oglasi

Naime, De Bruyne je prevario Caroline sa njenom najboljom prijateljicom i kada je to ona saznala odmah je odlučila da se osveti te je spavala sa Courtoisom što pomalo zvuči i očajno s njene strane.

"Thibaut mi je za jednu noć dao ono što Kevin nije za tri godine. Imali smo prelijep razgovor i napravio mi je ukusno jelo. Kevin to nikad nije uradio za mene", kazala je ona svojevremeno za belgijske medije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cbo5SvHoIEd/?hl=en[/instagram]

Caroline je otkrila da nakon te noć više nikada nije progovorila ni riječ sa Thibautom, a moće se reći da su sve tri strane krenule svojim putem.

"Iako još uvijek ne mogu vjerovati što je Courtois napravio, nastavljamo profesionalno sarađivati", naveo je De Bruyne u svojoj biografiji koju je objavio u oktobru 2014. godine.

Deset godina kasnije veznjak Manchester Cityja je sretno oženjen Michele Lacroix i njih dvoje imaju troje djece nakon vjenčanja 2017. godine.

S druge strane, Courtois je imao buran ljubavni život. Bivšu djevojku Martu Dominguze je ostavio 2017. godine kada je bila trudna sa njihovim drugim djetetom, a sada je zaručen za izralesku manekenku Mishel Gerzig.

Top Komentari

Klicko
Pa ima li iko ružniji od ovog kurtoe tobejarabi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti