Najvatrenija žena fudbalera dečku priredila noć za pamćenje, tri dana je dolazio sebi: "Zaslužio si"

Bilo je ludo i nezaboravno

Najvatrenija žena fudbalera dečku priredila noć za pamćenje, tri dana je dolazio sebi: "Zaslužio si"

Admin Čaušević

Iako ima 38 godina i dalje izgleda impresivno te bi svako pomislio da je u ranim 20-im što potvrđuju i njene posljednje objave na društvenim mrežama. Nosi epitet najvatrenije žene fudbalera i to s punim pravom. Riječ je o brazilskoj manekenski Izabel Goulart. 

Golman Kevin Trapp je prije tri dana doživio noć za pamćenje. Njegova partnerica Izabel Goulart se pobrinula da njemački čuvar mreže zauvijek pamti proslavu svog 33. rođendana.

Trapp i Isabel su već dugi niz godina zajedno, a rođendan golmana Frankfurta je slavio u Grčkoj i bilo je nezaboravno.

Brazilska manekenka se pobrinula za savršenu organizaciju samo za odbrano društvo, a objave na društvenim mrežama potvrđuju da je bilo "ludo i nezaboravno."

Na kratkom snimku koje je objavila Izabel može se vidjeti strastvena čestitka koju je dobio Trapp od svjetski poznate maneknske.

Oglasi

Komentari na društvenim mrežama govore da je nekadašnjem golmanu PSG-a trebalo tri dana da dođe sebi.

"Ljubavi moja hvala ti što me zadiviš svaki put. Veoma sam ti zahvalan na ovom nezaboravnom rođendanu. Volim te", poručio je Trapp u zahvalnici svojoj djevojci, a njen odgovor je glasiov: "Zaslužio svi sve ovo."

Isabel je u centar pažnje došla prije nekoliko godina kada se požalila da Trapp ne želi seks svaki put kada njegov tim izgubi važan meč.

"Kada njegov tim gubi važne mečeve, a Kevin je na golu, znam da mogu da ne očekujem ništa kada se vrati kući. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. Jednostavno se ne seksamo kada izgubi", rekla je Brazilka.

[instagram]ttps://www.instagram.com/p/CstQ3bLrVJK/?img_index=1[/instagram]

Ova 38-godišnjakinja je poznata po pikantnim objavama na društvenim mrežama što je na neki način i u opisu njenog posla s obzirom da se bavi modelingom.

Sa druge strane Trapp zaista brani odličnu u dresu Frankurta. Sa Isabel je u vezi od 2015. godine, a upoznali su se nakon njegovog transfera u PSG. Još uvijek nisu odlučili da stanu na ludi kamen.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije