Zaručnica mu priredila šok pred odlučujuće utakmice u Kataru, zatim otišla korak više

Kao grom iz vedra neba

Zaručnica mu priredila šok pred odlučujuće utakmice u Kataru, zatim otišla korak više

Haris Zilić

Iskusni Kevin Trapp (32) nalazi se sa reprezentacijom Njemačke na Mundijalu u Kataru, a pred ključne utakmice njegova izabranica Izabel Goulart priredila mu je šok koji nije očekivao i vidjet ćemo koliko će to imati uticaja na njemačkog golmana.

Izabel je u Kataru trebala biti velika podrška Trappu, a ujedno i navijati za reprezentaciju Njemačke, međutim okrenula je iznenada film.

Svog zaručnika je ostavila i otišla u Miami gdje nije mogla odbiti ponudu za jedan modni magazin.

To je šokiralo Trappa obzirom da je Izabel bila njegova podrška na svim utakmicama gdje je bio u sastavu bez obzira da li bio na terenu ili na klupi.

Da tu nije kraj iznenađenjima Izabel se pobrinula fotografijama na Instagramu.

Oglasi

Pozirala je sa zastavom Brazila i poželjela sreću Neymaru da što prije ozdravi, a da Brazil dogura do kraja na Mundijalu.

Ovo možda i nije toliko iznenađenje obzirom da je Izabel rođena u Sao Paolu u Brazilu, ali dugi niz godina je daleko od svoje rodne države, a i na prijašnjim mečevima bila je vatreni navijač Elfa.

Izabel i Kevin su poznati kao par koji ima veoma dobre odnose i pokušavaju biti što dalje od javnosti.

Da žele lagodan i miran život, onakav kakav vodi većina normalnih ljudi, pokazao je i nedavno Kevin potezom za Izabelin rođendan. Umjesto skupih poklona, putovanja, otkrio joj je talenat iz djetinstva i na gitari odsvirao dio rođendanske pjesme i na sve to stavio poseban opis.

"Moja prva pjesma na gitari samo za tebe! Danas je tvoj dan, tvoj rođendan! Želim ti cijeli svijet! Puno ljubavi, sreće i puno zdravlja! Neka tvoj dan bude poseban kao što si i ti meni! Puno te volim !", napisao je Trapp.

Čini se da je Mundijal u Kataru otkrio neke druge stvari koje su se desilo kao grom iz vedra neba ili je pomenuti par određene nesuglasice držao daleko od javnosti teško je reći.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Inace, zadnji nastup KEVIN TRAPP za reprzentaciju NJEMACKE imao je jos kao PJETLIC, davne 2008 godine..ROKNI SE ZILICU..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi