Sve gori kada se ona pojavi: Sada je svima jasno zašto slavni golman često oka ne može sklopiti

Brazilska manekenka

Sve gori kada se ona pojavi: Sada je svima jasno zašto slavni golman često oka ne može sklopiti

Edmir Škorić

Ljepša polovica njemačkog golmana Kevina Trappa oduševila je svoje fanove nakon što je objavila nekoliko fotografija sa ljetovanja na jahti.

Supermodel Izabel Goulart je pozirala u oskudnom crnom bikiniju dok je upijala ljetno sunce i uživala kupajući se u moru.

Međutim, većina njenih fanova najviše se usredotočila na njenu stražnjicu "boje breskve". Brazilska manekenka se pripremala za skok u vodu, ali dobro oblikovana stražnjica je bila u prvom planu.

[twitter]https://twitter.com/CelebsinBikini_/status/1674780075097718790[/twitter]

"Izgleda kao slika", rekao je jedan od njenih fanova, dok je drugi dobacio: "Čekao sam tvoje prekrasne ljetne fotografije!" Objava je dobila više od 41.000 lajkova - a rubrika s komentarima ispod njene objave bila je neiznenađujuće ispunjena gomilom emotikona u obliku srca.

Oglasi

Svi su iskazali ljubav ljepotici koja uživa u Španiji, a čije srce pripada golmanu Eintracht Frankfurta Kevinu Trappu.

Brazilska manekenka Izabel Goulart (37) - oduševljava sve svojim izgledom dok uživa na godišnjem odmoru u Španiji

Par se upoznao u Parizu kada je Trapp branio za PSG. Ranije je u jednom intervjuu priznala da puno vodi ljubav sa svojim dragim.

"Kevin i ja puno vodimo ljubav - četiri ili pet puta sedmično", otkrila je Goulart na pitanje o njenom seksualnom životu.

Također je priznala da, ako Trappov tim igra važnu utakmicu ili izgubi, "mogu se uljepšati, uraditi nokte i nositi najbolje donje rublje, ali ostat ću bez seksa".

Ljepotica tvrdi da nema seksa kada njenom dragom ne ide

No, u danima kada Trapp i saigrači pobjeđuju, kaže Brazilka, nema spavanja. Seks i samo seks, po cijele dane i noći.

Iako je Trapp u svijetu mnogo poznatiji, i sama Goulart (37) ima veliku popularnost jer je zanosna brineta bivši model Victoria'S Secreta. Brazilka redovno pokazuje svoju zapanjujuću fizičku građu, a nedavne fotografije s njenog posljednjeg odmora pokazuju da ima i jako zategnute trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli.

Oglasi