Zlatan Ibrahimović i Khaby Lame udružili snage: Ima l' ko jači?

Poznati tandem s TikToka

Zlatan Ibrahimović i Khaby Lame udružili snage: Ima l' ko jači?

E. Škorić

Najpraćeniji tiktoker na svijetu Khaby Lame imao je priliku da upozna Zlatana Ibrahimovića.

Napadač Milana, koji se oporavlja od povrede, u Italiji se družio sa mega popularnim tiktokerom. Zlatan je zatim na svom TikTok profilu objavio snimku sa švedskim veteranom, a i sam Khaby je dijelio snimke sa goleterom aktuelnog šampiona Italije.

U novom snimku objavljenom od strane Ibrahimovića, Lame se pojavljuje isprovociran od strane drugog vozača, pa u pomoć pristiže sam Ibrahimović.

"Ne kačite se sa nama", napisao je Ibrahimović uz objavljeni video tagujući Lamea.

Ubrzo su video komentarisali mnogi, bilo je hiljade dijeljenja i svi su složni da su njih dvojica u tandemu najjači.

Khaby trenutno ima 147.7 miliona pratitelja, a na TikToku je aktivan od aprila 2021. Do početka snimanja za TikTok radio je u jednom italijanskom gradu kao fabrički radnik, ali je tokom korone izgubio posao te se vratio u roditeljski dom.

Oglasi

Kada je krenuo da snima videa za TikTok, nije ni slutio šta će jednog dana postati i da će biti popularan u cijelom svijetu. Kao i većina influencera i tzv. kreatora sadržaja, danas uživa u velikoj zaradi na dnevnom, sedmičnom, mjesečnom ili godišnjem nivou.

On je postoa hit jer pokazuje kako se razni zadaci mogu izvoditi na jednostavnije načine, a posebno je simpatično to što nikada ne priča već samo pravi grimase lica i pokrete rukama.

Što se Ibrahimovića tiče, on je nedavno operisao koljeno, pa će pauzirati prvi dio sezone, ali je Milan produžio s njim ugovor do sljedećeg ljeta. Treba imati na umu da je prethodno Zlatan znatno smanjio svoju platu u ugovoru odnosno prihvatio smanjenje svojih primanja kako bi olakšao timu.

Njegov povratak na San Siro značio je i buđenje nekadašnjeg evropskog giganta, da bi se najprije klub vratio u Ligu prvaka, a onda prošle sezone osvojio Scudetto, prvi nakon 2011. godine.

Milan sezonu otvara narednog vikenda protiv Udinesea na svom stadionu ,a taj meč navijači nestrpljivo čekaju zbog nekolicine velikih pojačanja koje je klub angažovao tokom ljeta. Posljednje je Charles De Ketelaere, veoma talentovani Belgijanac koji je za oko 36 miliona eura prešao iz Club Bruggea poslije napornih višesedmičnih pregovora.

[facebook]https://www.facebook.com/watch/?v=1114619926131047[/facebook]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi