Djevojka zvijezde Napolija uzalud rukama pokušavala da obuzda grudi, njen dekolte je sve zasjenio

Video hit na društvenim mrežama

Djevojka zvijezde Napolija uzalud rukama pokušavala da obuzda grudi, njen dekolte je sve zasjenio

Endin Čaušević

Ceremonija Zlatne lopte održana je sinoć u Parizu, a po osmi put u karijeri ovu nagradu osvojio je Lionel Messi. Na dodjeli je bio veliki broj poznatih fudbalera, a pojavio se i Khvicha Kvaratskhelia u društvu svoje djevojke čiji dekolte je danas glavna tema javnosti.

France Football organizovao je još jednu dodjelu Zlatne lopte, a ceremonija je održana u Theatre du Chatelet u Parizu na kojoj se pojavio veliki broj poznatih ličnosti.

Naravno, tu je najviše bilo ljudi iz svijeta fudbala, no priliku da prisustvuju ovoj ceremoniji iskoristili su i mnogi drugi koji nemaju baš mnogo veze s najpopularnijom sporednom stvari na svijetu.

Između ostalih u Pariz je stigao i Khvicha Kvaratskhelia koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Napoliju. Gruzijac je vodio klub iz Napulja do titule prvaka Italije koja se na jugu te zemlje čekala preko 30 godina.

Kvaratskhelia je bio na listi od 30 nominovanih igrača za Zlatnu loptu koju je na kraju osvojio Lionel Messi, dok je ponajbolji igrač Napolija završio na 17. poziciji čime je bio iznimno zadovoljan.

Oglasi

No, u centru pažnje javnosti našla se njegova djevojka koja je također stigla s njim u Pariz, a svojim fantastičnim izdanjem privukla je ogromnu pažnju.

Dekolte djevojke zvijezde Napolija postao je glavna tema na društvenim mrežama, a iako je ona pokušala da obuzda svoje grudi prilikom fotografisanja pred ulazak u dvoranu na kraju u tome baš i nije uspjela.

@gala.fr

#khvichakvaratskhelia #kvaratskhelia #ballondor #Paris

♬ Believer - Imagine Dragons

Naravno, muški dio publike bio je najviše oduševljen s onim što su vidjeli kada su Kvaratskhelia i njegova djevojka stali pred kamere, te su poručili Gruzijcu da je pravi sretnik.

Inače, njeno ime je Nitsom Tavadze i ona je studentica medicine, a zbog 22-godišnjeg igrača Napolija doputovala je iz Gruzije u Pariz kako bi mu pružila podršku.

Nitsa je godinu mlađa od Kvaratskhelie i veoma je posveđena fakultetu što je i sam Gruzijac izjavio nedavno poručivši da ona ne želi da dođe živjeti kod njega sve dok ne završi medicinu jer joj je to trenutno glavni cilj.

No, pronašla je vremena da svom dečku pruži podršku na jednoj od najvećih ceremonija koju jedan fudbaler može da doživi što je svakako za svaku pohvalu.

Top Komentari

Culer
Čauš nije zagorio. On je pregorio. Jadan.
2 0
Marro
Sad sam guglao ovog Čauš da mu vidim sliku nije čudo što drkaaa na ove žene pa taj uživo sigurno nije vidio gole siise kako izgleda ko gremlin
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti