YouTuber voli da ponižava fudbalere, ali Joško Gvardiol ga sinoć obrukao za sva vremena!

Hrvat ga preduhitrio

YouTuber voli da ponižava fudbalere, ali Joško Gvardiol ga sinoć obrukao za sva vremena!

Endin Čaušević

U Parizu je sinoć održana dodjela Zlatne lopte, a na ceremoniji se pojavio veliki broj poznatih ličnosti. Tu je, između ostalih, bilo i nekoliko YouTubera, a istakao se Speed koji je pokušao svojim fazonima da ismijava pojedine fudbalere, ali ni slutio nije šta će mu napraviti Joško Gvardiol.

Ovaj YouTuber poznat je po imenu IShowSpeed i kao veliki fan Cristiana Ronalda. I njegovo ime našlo se među zvanicama France Footballa za sinoćnu ceremoniju u Parizu, a očekivano svojim reakcijama je privlačio mnogo pažnje.

Speeda su prepoznali i gotovo svi fudbaleri jer su mnoga njegova videa postali viralni, a on je to iskoristio kako bi se s većinom njih fotografisao.

Želja mu je bila da to uradi i s Lionelom Messijem, no Argentinac je ignorisao povike ovog YouTubera kada je prolazi pored njega i nije ga previše doživio.

Speed često voli i da ismijava fudbalere praveći se da ih uopšte ne prepoznaje, a upravo takvi videi su mu najgledaniji. I sinoć je to uradio nekoliko puta, a meta mu je bio i hrvatski defanzivac Joško Gvardiol.

Oglasi

Pojavio se video na kojem se Speed govori kako mu fanovi u lajvu pišu da je to Gvardiol, ali on ga uopšte nije prepoznao i pozvao ga je da dođe do njega. Gvardiol je to napravio, a Speed ga je pitao da li je on fudbaler Manchester Cityja što je Hrvat s osmijehom negirao.

Međutim, njihov susret desio se nekoliko sekundi prije toga, a novi video je pokazao da je zapravo Gvardiol taj koji se našalio prvi sa Speedom.

On je bio u pratnji jednog svog prijatelja s kojim je prišao Speedu. Gvardiol je potom pitao YouTubera da li će se slikati s njegovim prijateljem govoreći da je to zapravo igrač Manchester Cityja.

Speed je pristao da to uradi, a kada su se Gvardiol i njegov prijatelj udaljili YouTuberu je rečeno što mu je Gvardiol zapravo napravio, te da je Hrvat koji je napravio fotografiju ustvari igrač Manchester Cityja, a ne momak s kojim je Speed pozirao.

Gvardiol je jedan od rijetkih koji je uspio da nadmudri Speeda koji je kasnije pokušao da preokrene stvari u svoju korist, no kada se pojavio cijeli video koji je pokazao šta se ustvari desilo sve je bilo jasno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Gvardiol je pokazao ko je baja, izrugao se s ovom dvorskog ludom i nije došao s nekom sponzorušom.
2 0
user1676286668
Jest ga preso hahahah kako glupi naslovi i dnovinari bože
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti