Legenda je definitivno 'prekardašio' - Uhvaćen je s Kim i više nema nikakvih izgovora

Tom opušten uz kontroverznu starletu

Legenda je definitivno 'prekardašio' - Uhvaćen je s Kim i više nema nikakvih izgovora

Midhat Šljivak

Najveći igrač američkog fudbala svih vremena Tom Brady uživa u životu nakon razvoda od Gisele Bundchen. Brady se povezuje s raznim ženama, a posljednja u nizu je kontroverzna Kim Kardashian s kojom je često viđen u javnosti. Sada se pojavila nova fotografija i mnogima je apsolutno sve jasno.

Legendarni Tom Brady uživa u slobodi. Razvod od brazilske manekenke 45-godišnjoj legendi američkog fudbala očigledno nije previše teško pao i Brady je često viđen s mnogim lijepim ženama.

U posljednje vrijeme u njegovom društvu je kontroverzna Kim Kardashian. 42-godišnjakinju povezuju s Bradyjem, a novi dokaz da bi nešto moglo biti između njih je fotografija s proslave 4. jula.

Tom i Kim su provodili vrijeme zajedno. Nisu se previše skrivali, pa nije nikakvo čudo što ih američki mediji konstantno spajaju.

Oglasi

Nedavno su ipak iz tima ove starlete objavili kako nije istina da Kim ima nešto s fudbalskom legendom i da je druženje isključivo iz posla.

"Imaju zajedničke prijatelje i poslovne partnere i definitivno se ne viđaju. Kim je fokusirana na djecu, poslove, te fakultet, kao i produkciju 'Američke horor priče' koja počinje narednog mjeseca", tvrdi izvor blizak ovoj influencerki za američke medije.

Kim Kardashian je proteklih osam godina bila u braku s Kanyeom Westom, a ranije je od sportista bila u vezi s košarkašem Krisom Humphriesom i igračem američkog fudbala Reggiejem Bushom.

Ima četvero djece, dok Brady iz prethodne dvije veze ima troje djece i trenutno je jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu.

Iako će narednog mjeseca napuniti 46 godina Tom Brady izgleda zaista fenomenalno. Nije nikakvo čudo što mu se mnoge djevojke nude, pa tako i čuvena Kim Kardashian.

Treba napomenuti i da se bogatstvo zvijezde američkog fudbala procjenjuje na 250 miliona eura.

Oglasi