"Ako već j***š Kim Kardashian, odradi to u motelu i pohvali se svima! S takvim curama se ne izlazi"

Portnoy savjetuje legendu

"Ako već j***š Kim Kardashian, odradi to u motelu i pohvali se svima! S takvim curama se ne izlazi"

Midhat Šljivak

Legendarni Tom Brady povezuje se s brojim djevojkama nakon što se razveo od brazilske manekenke Gisele Bundchen. U posljednjih nekoliko dana viđen je u društvu kontroverzne Kim Kardashian, a to se nije dopalo osnivaču Barstool Sportsa i velikom navijaču New England Patriotsa Daveu Portnoyu. On smatra da Tom ne bi trebao previše petljati s Kim i da je samo treba 'odraditi'.

Tom Brady povezuje se u posljendje vrijeme s Kim Kardashian. Uveliko se priča da je poznati par u vezi, a takve priče se ne dopadaju ljudima koji cijene i poštuju toma.

Osnivač Barstool Sportsa i veliki navijač New England Patriotsa Dave Portnoy smatra da bi čuveni quarterback trebao spavati s Kim i zatim je ostaviti bez da ulazi u neku konkretnu vezu s njom.

"Ako je već želi j****i, neka to odradi u motelu i neka se pohvali prijateljima. Tom, ne izlazi se s curama iz porodice Karadashian", poruka je Portnoya koji dodaje:

"Ako si se ti spustio na taj nivo, svi padamo s tobom. Bolji si od toga. Povraća mi se od same pomisli da možeš biti s njom", ističe on i nastavlja:

Oglasi

"Ona je zgodna, milionerka je, ali je se ta riba je***a pred kamerom da bi postala slavna. Ali, ti si Tom Brady. Ti si bolji od toga."

"Ako ti nisi bolji od toga, onda niko nije. Nisi ti za svijet Kardashiana, ne želim te vidjeti tamo uz večeru s njima i Tristanom Thompsonom, Krisom Jennerom. Ne", rekao je Dave Portnoy.

Žene lude za samcem Tomom Bradyjem: Jedna spremna prevariti muža, druga ima plan kako ga osvojiti

Tom Brady samac je nakon raskida 13-godišnjeg braka s brazilskom manekenkom Gisele Bundchen. Iako je tek nekoliko mjeseci slobodan, sve je duža lista djevojaka i žena koje žele u naručje slavne američke zvijezde.

Američki list New York Post intervjuisao je tri žene: bivšu djevojku s naslovnice Playboya, brazilsku manekenku i sportsku novinarku s koledža u Sjedinjenim Državama. Sve tri su oduševljeno priznale da bi htjele biti sa Tomom Bradyjem.

"U biti bih morala pitati svog muža da mi dozvoli da budem s Tomom, ali... Što da ne, bila bih s njim", uz smijeh je kazala Sara Blake, inače Playboyev model.

Oglasi

Sara je sretno udana, ali mašta o susretu s Bradyjem. "Rekla bih mu: 'Šta ima ljepotane. Volim tvoju isklesanu bradu i izgledaš top. Znaš, ti si najbolji bek svih vremena, je*eš GIselu'. Eto, vjerovatno bih mu to rekla".

31-godišnja manekenka u oktobru je krasila naslovnicu norveškog Playboya. Voditeljica je sportskog podcasta "Tip Drill sa Sarom Blake".

"Nije da imam šanse ili tako nešto, ali mislim da svaka slobodna djevojka kaže: 'O da, Tom Brady je samac i vratio se na tržište'".

Brazilska manekenka Mayara Lopes rođena je u Sao Paulu, ali živi u Orlandu na Floriti i također je potvrdila da je zainteresovana za Bradyja. Detaljno je opisala plan da ga zavede.

"Ne bih mu nužno prišla dirketno, ali bih uspostavila kontakt očima i pokušala privući pozornost. Ako mislim da je dobio moju pozornost, onda ću možda napraviti prvi korak", opisala je Brazilka.

Oglasi

Na pitanje da li bi prihvatila susret sa Bradyem, kazala je: "Da mi se ukaže prilika, što da ne. Sigurno da bih".

Kendra Middleton, sportska novinarka, smatra da je njena zaljubljenost u Toma Bradyja usmjerena isključivo na profesionalno područje.

"Očito je fizički vrlo atraktivan, ali njegova radna etika je nevjerovatna - volim to. Kao, toliko je posvećen svom zanatu da ne želi jesti ni paradajze, znaš na što mislim?".

"Sigurna sam da je razvod bio zastrašujućiu za nekoga ko nema iskustvo stalnog boravka sa svojom djecom. Možda je to ono što Tom treba da igradi te odnose. Njegova budućnost je porodica, a ne nogomet", zaključila je novinarka.

Oglasi