Ko je Stela Rade i kako se našla na Pjanićevoj proslavi?

Za sve je zaslužan Šerif Konjević

Ko je Stela Rade i kako se našla na Pjanićevoj proslavi?

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prije nekoliko dana u Luksemburgu je proslavio transfer u Barcelonu, a na proslavi između ostalog je pjevala i Hrvatica Stela Rade. 

Mnogi su se pitali ko je ona i otkud na Pjanićevoj proslavi, a mi vam donosimo neke odgovore.

Radi se o 21-godišnjoj Zagrepčanki koja ove sezone učestvuje na Zvezdama granda. Odatle i dolazimo do informacije kako se našla i zapjevala na Pjanketovoj proslavi. Naime, mentor na ovom takmičenju joj je Šerif Konjević, glavni pjevač na proslavi.

Tako je Stela doputovala s kraljem narodne muzike u Luksemburg, upoznala Pjanića i, sudeći po klipovima, oduševila ga glasom.

Osim što se bavi pjevanjem, Stela slobodno vrijeme popunjava vođenjem vlastitog Youtube kanala na kojem ima blizu 40.000 pratilaca.

Na Zvezdama granda došla je do 2. kruga gdje je ispala nakon baraža, ali postoji mogućnost da je Šerif mentorskim glasom vrati u takmičenje.

Inače, pjevala je narodnjake, baš kao i tokom Pjanićeve proslave, iako je žiri u pomenutoj emisiji smatrao da joj to ne leži.

Na Instagramu ima skoro 30.000 pratilaca i u nastavku možete pogledati neke fotografije koje je objavila na toj društvenoj mreži.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCJmxV9H-4_/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBd0oOyH83x/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB_IrDInaBk/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAvhzSHHzii/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Promovišete linguzu, za koju dosad nisam ni čuo . Fino.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi