Procurio još jedan video sa Pjanićevog derneka

Nije samo Šerif pjevao

Procurio još jedan video sa Pjanićevog derneka

Miralem Pjanić na pravi 'balkanski način' proslavio je transfer iz Juventusa u Barcelonu.

Dugo su trajale špekulacije o Pjanićevoj budućnosti. Sjajne igre koje je pružao u Italiji proteklih godina rezultirale su interesovanjem Chelseaja, Manchester Uniteda, PSG-a, no on je želio isključivo na Camp Nou.

Nakon dugotrajnih pregovora Pjanić je konačno završio u Barceloni koja je za njegov igrački karton izdvojila Juventusu 60 miliona eura, a transfer života naš fudbaler je proslavio sa stilom. Nakon odigrane utakmice sa Genovom otputovao je u Luksemburg na slavlje, gdje su prisutni bili isključivo njegovi najbliži prijatelji, koji su sve to snimali.

Proteklih dana mogli smo gledati kako je Šerif Konjević svojim hitovima 'pogađao' Pjanića, a osim njega za atmosferu je bila zadužena i hrvatska pjevačica Stela Rade.

"Ogromna mi je čast. Zahvalna sam Šerifu Konjeviću koji mu je omogućio da prisutvujem ovakvom događaju i vjerovatno nije ni svjestan koliko mi to znači", ispričala je Stela u svom vlogu na YouTubeu u kojem je otkrila da ju je Pjanić oduševio svojom skromnošću.

Na videozapisu koji je objavila može se vidjeti i da je Stela prilično popravila saldo na računu.

Top Komentari

kajzerfrancbekenbauer
Orgulje zavijanja krkanluk. Turska+ Grcka = Sj. Balkan
1 13
Ivica_Osim8
ko je ova
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi