Forbes objavio listu: Kobe Bryant nakon smrti "zaradio" 20 miliona dolara

Njegova porodica ne treba brinuti za novac

Forbes objavio listu: Kobe Bryant nakon smrti "zaradio" 20 miliona dolara

Endin Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant tragično je izgubio život početkom ove godine.

Bryant je poginuo u januaru u helikopterskoj nesreći u blizini Los Angelesa, a među žrtvama je bila i njegova kćerka Gianna. Smrt legendarnog košarkaša je uzdrmala cijeli svijet i mnogi nisu vjerovali da ga više nema.

Forbes je jučer objavio listu najbogatijih ljudi na svijetu, a tu je bio i spisak preminulih poznatih ličnosti koji zarađuju ogroman novac i nakon svoje smrti.

Bryant je tu na trećoj poziciji jer je nakon smrti njegova porodica zaradila čak 20 miliona dolara. To je najviše zahvaljujući tome što je Nike rasprodao svu njegovu robu nakon pogibije koju su fanovi nemilice kupovali.

Top Komentari

realno_govoreci
I čudimo se što je sve otišlo u 100 peršuna? Mrtvi zaradjuju milione a milioni za hl**** nemaju i sad će se naći pametnjakovići da kažu da je to normalno.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi