Španac oduševio cijeli svijet: Pau Gasol se družio s kćerkama Kobeja Bryanta

Pokazao da će uvijek biti tu

Španac oduševio cijeli svijet: Pau Gasol se družio s kćerkama Kobeja Bryanta

E. Čaušević

Cijeli svijet prije pola godine bio je u šoku nakon što je objavljeno da je poginuo Kobe Bryant.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena stradao je krajem januara u helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa. Pored njega poginulo je još osam osoba među kojima je i njegova kćerka Gianna.

Bryantova smrt žestoko je potresla košarkaški svijet, te su mnogi danima bili u šoku zbog toga. Svi su se nadali da je riječ o lažnim informacijama, ali nažalost ispostavilo se da nije tako.

Smrt bivšeg košarkaša Lakersa pogodila je i njegovog bivšeg saigrača Paua Gasola. Španac je bio shrvan nakon pogibije Bryanta, te je još tada obećao da će voditi računa o njegovoj porodici i biti im na raspolaganju šta god im bude trebalo.

Da to nije bila "šuplja priča" pokazala je Vanessa Bryant koja je na Instagramu objavila fotografije koje su oduševile javnost. Naime, Gasol je posjetio Vanessu i njene kćerke, te se malo družio s njima i pružio im podršku. Svakako potez za svaku pohvalu nekadašnjeg košarkaša LA Lakersa.

Image

Image

Image

Top Komentari

user1583752673
Ljudina!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi