Koliko si skroman od 1 do Sadio Mane? Izgled njegovog mobitela sve govori

Nije opterećen skupim i novim stvarima

Koliko si skroman od 1 do Sadio Mane? Izgled njegovog mobitela sve govori

E. Škorić

Iako se "kupa" u parama, Sadio Mane je jedan jako skroman čovjek.

Zvijezda Liverpoola poznata je po humanitarnim gestama, velikom skromnošću i neiskvarenošću i u današnje vrijeme kada su svi opsjednuti glamurom i skupocjenim stvarima, ponaša se kao i svaki "obični" čovjek.

Unatoč ogromnoj zaradi, Mane nosi razbijeni mobitel koji ionako sam po sebi ne pada u rubriku najskupljih i najboljih mobitela današnjice.

Teško je danas ostati imun na sve te skupocjene stvari kojima smo okružene, ali čini se da Mane sreću vidi u nekim drugim stvarima...

Promo

Top Komentari

Arnel925
Bijeda ostaje bijeda
1 15
Rajvosa2019
Ja jos nosam iPhone 5 s , djeca mi govore da ih nebrukam - da nevadim tu kantu iz dzepa / meni materijalne stvari neznace nista - ima puno vaznijih stvari u zivoti
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi