Konačno otkriveno: Ronaldo je surogat majci platio bogatstvo

Zanimljivo otkriće inostranih medija

Konačno otkriveno: Ronaldo je surogat majci platio bogatstvo

Zvanično najbolji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo ima veoma zanimljiv privatni život, kojeg ne uspjeva sakriti u potpunosti od javnosti.

Mnogima su najzanimljivije činjenice da još uvijek niko ništa ne zna ništa o majci Ronaldovog prvog djeteta, Cristiana Juniora, osim da ga je na svijet donijela surogat majka. 

Posljednjih mjeseci priča se i o tome da će Cristiano Ronaldo dobiti blizance, također preko surogat majke, a o tome ko je ona ne zna se baš mnogo. Naime, jedini podatak o kojem se nagađa je da ona živi u San Diegu (Sjedinjene Američke Države).

Zanimljivo, inostrani mediji su navodno otkrili i podatak koliko je Ronalda koštalo rođenje prvog, ali i čenkanje naredna dva djeteta. Naime, prvoj surogat majci, Portugalac je dao 12 miliona eura, dok će druga dobiti oko pet miliona više, što znači da je ukupno potrošio 29 miliona eura za ove namjere.

Naravno, sigurno da nije bilo lako za Ronalda da pronađe osobe koje će šutjeti i neće otkriti ništa javnosti, a čini se da ih je i pronašao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi