Konačno: Ronaldinho, Messi i Iniesta najavili PES 2020

Nova verzija popularne fudbalske simulacije

Konačno: Ronaldinho, Messi i Iniesta najavili PES 2020

S. Grebović

Konami je sa velikim zakašnjenjem u odnosu na prethodne godine najavio najnoviju verziju popularne fudbalske simulacije PES koja će se u budućnosti zvati pod nešto drugačijim imenom - eFootball PES.

Iz Konamija su najavili kako će se u najnovijoj verziji popularnog PES-a naći dosta novina među kojima su nove tehnike drblinga, kao i neke novine u taktici koje će svaki igrač moći da uskladi prema svojim željama.

Također, radilo se na što jasnijim kretnjama igrača, kao i pas igri. S tim u vezi japanska kompanija je u pomoć pozvala jednog od najboljih igrača u tom segmentu igre, velikog Andresa Iniestu.

Dodavanja i udarci neće biti jednaki kad dodajete ili pucate dok ste sami i dok ste pod pritiskom suparnika. 

Suigrači će na terenu biti svjesniji toga koji je igrač u posjedu lopte te će se ponašati sukladno njegovim vještinama. Na primjer, ako loptu ima dobar dribler, suigrači će očekivati dribling te će se svjesno raširiti po terenu kako mu ne bi smetali. Što se tiče performansa prilikom driblinga, u PES 2020 stižu Ronaldinhove fore u pa ćemo moći loptu postaviti i na leđa, kako je to svojevremeno radio čarobni Brazilac.

Što se tiče modova igre, Master Liga dobit će jednu novu dimenziju. Veliki fokus bit će postavljen na likove trenera koji više neće izgledati kao roboti. Moći ćemo koristiti modele 3D skeniranih menadžera poput Maradone, Cruyffa, Zica i drugih. Imat ćemo više opcija prilikom postavljanja pravila za transfere, a naći će se tu i mogućnost kreiranja sponzorskih logotipa koji će se pojavljivati iza leđa menadžera na press konferencijama.

Datum izlaska novog PES-a je planiran za 10. 9. ove godine, a igra će biti dostupna na platformama za PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam).

Top Komentari

Zoilomas
Fifa je pala jer konacno se vidi koliko su golovi namjesteni jer je tako kod napisan, pes preuzima, bice vruce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi