Konačno se zna i za koga navija jedna od najseksipilnijih novinarki na svijetu
Seksipilna Laura s mnogo pažnje prati dešavanja u fudbalu, no do sinoć se nije znalo za koga navija

Laura je sinoć gledala duel Boce i Rivera

Konačno se zna i za koga navija jedna od najseksipilnijih novinarki na svijetu

O. Lekić

Revanš susret finala Cope Libertadores između Rivera i Boce odigran sinoć na Santiago Bernabeu privukao je ogromnu pažnju.

Na tribinama stadiona u Madridu pojavile su se mnogobrojne poznate ličnosti. Poznati sportisti, muzičari, glumci ali i poznate novinarke i manekenke pohodili su sinoć Santiago Bernabeu kako bi uživo pogledali jednu od najvećih utakmica svih vremena, ali i kako bi u isto vrijeme bili viđeni.

Duel svjetskih fudbalskih velikana pratila je i Laura Gadea, poznata španska novinarka i model, a kako je svojevremeno radila i u Argentini, njeno pojavljivanje na utakmice zainteresiralo je i tamošnje medije, pogotovo jer se konačno otkrilo za koga navija Laura.

Naime, ova seksipilna novinarka dugo je krila za koga navija, a s obzirom da je na Santiago Bernabeu sinoć stigla sa šalom Boce njena tajna je konačno otkrivena.

Na njenu žalost, Boca je izgubila, pa je Laura sasvim sigurno tužna napustila madridski stadion.

Top Komentari

Ziky
pa nije nešto realni da bidnemo........kakvu sam ja ljudi skoro pokaro žensku u stuttgartu auuuuuuu
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi