Pamela Anderson ignorisala savjete prijatelja i pomirila se s Adilom Ramijem

Oprostio joj što ga je ostavila

Pamela Anderson ignorisala savjete prijatelja i pomirila se s Adilom Ramijem

E. Čaušević

Francuski fudbaler Adil Rami prije nekoliko mjeseci završio je ljubavnu vezu s američkom glumicom Pamelom Anderson, no oni su se ovih dana ponovo našli u centru pažnje.

Oni su u vezi bili više od godinu dana, a onda je Rami odlučio da je zaprosi. Međutim, nije ni sanjao da će ga Pamela odbiti nakon čega je ova poznata glumica odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Ipak, očito je da je ljubav jača od svega kod njih, te da su odlučili još jednom pokušati. Američki TMZ objavio je da su se Adil i Pamera pomirili i da su već nekoliko sedmica ponovo u vezi.

Njeni prijatelji pokušali su joj savjetovati da to nije pravo rješenje i da igrač Marseillea nije dobar za nju, ali očito je da ih nije htjela poslušati. Prijatelji Ramiju najviše zamjeraju noćne izlaske i loše ponašanje.

No, Pamela je sve to ignorisala i obnovila je vezu s bivšim reprezentativcem Francuske, ali su se dogovorili da od braka neće biti ništa barem ne sada.

 Adil Rami and Pamela Anderson are understood to be back together again

Promo

Top Komentari

meho
Boli me kita
0 0
eye of the tiger
Prava baba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi