Pamela ponovo na nogometnim stadionima, zna se zbog koga dolazi

Nije raskinula s Ramijem

Pamela ponovo na nogometnim stadionima, zna se zbog koga dolazi

E. Škorić

Zanosna Pamela Anderson ponovo je viđena na stadionu Marseillea, Veledromeu, što će reći da je i dalje u vezi s Adilom Raijem?

Pamela je iz lože stadiona gledala derbi između Marseillea i PSG-a, pa je njena pojava ujedno značila demant na vijest da više nije u vezi sa Ramijem.

Mediji su objavili da je ona navodno raskinula sa reprezentativcem Francuske zbog ''osjećaja da Rami ima manje vremena za svoju djecu kada je s njom.''

Ipak, čini se da je Pameli i dalje stalo do Ramija, pa ga je došla gledati u velikom derbiju u kojem je Marseille izgubio sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi