Kyle Walker ne izlazi iz grotla pakla: "Javim se na telefon, preblijedim, padam u nesvijest..."

Fudbaler Manchester Cityja otvorio dušu

Kyle Walker ne izlazi iz grotla pakla: "Javim se na telefon, preblijedim, padam u nesvijest..."

Admin Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja Kyle Walker otkrio je da se skoro onesvijestio i prebiljedio nakon što mu je ljubavnica Lauryn Goodman otkrila da nosi njihovo drugo dijete. Ovaj 33-godišinji defanzivac je kazao kako je primio telefonski poziv od manekenke dok je trebao započeti trening.

Walker je vodio paralelan život. Osim što je bio u braku sa Annie Kilner, iskusni desni bek je imao i ljubavnicu. Obje su završile trudnim istovremeno.

U intervjuu za The Sun rekao Walker je ispričao da su ga sva saznanja toliko šokirala da mu je život postao preživljavanje od danas do sutra.

"Lauryn mi je sve rekla krajem oktobra ili početkom novembra. Sjećam se da sam išao uz stepenice na terapije kad me je ona nazvala. Tada sam bio kod fizioterapeuta."

"Skoro sam pao u nesvijest. Bio sam samo bijel. Rekao mi je: 'Šta je bilo?', a ja mu nisam htio reći jer sam sve trebao procesuirati."

Oglasi

"Pitao sam možemo li otkazati trening, a on je samo rekao: Dobro'."

"Počeo sam da preživljavam od danas do sutra. Pitao sam se: 'Šta sada mogu učiniti da bih bio siguran da ću otići kući Annie i dečkima?'."

Ovaj 33-godišnjak je kazao da je nastavio igrati i trenirati jer je to bilo "oslobađanje" od emocionalnog stresa i tjeskobe.

Walker je dodao da je vijest pokušao zadržati u tajnosti jer je "privatna osoba", a ne zato što ga je bilo sram ili neugodno.

Fudbaler je kazao da je znao da će njegova ljubavnica sve ispričali medijima nakon što je otkrila da je Annie trudna s njihovim četvrtim djetetom.

Oglasi

"Vrištala je u slušalicu, govoreći da je Annie trudna. Rekao sam da nije. To se nje ne tiče. Osjećao sam da joj moram lagati jer sam znao da će propasti ako joj kažem istinu", objasnio je Kyle.

"Trudnoća je bila kap koja je prelila čašu."

"U potpunosti preuzimam odgovornost za odluke koje sam napravio, a koje su povrijedile druge ljude. Učinio sam to svojom voljom i neću kriviti ništa niti bilo koga drugog u ovoj situaciji.

Engleskog asa sada je iz kuće izbacila uskoro bivša supruga Annie Kilner. On živi sam u iznajmljenoj vili od tri miliona funti dok se dugogodišnja supruga Annie teško nosi s razvodom usred svoje četvrte trudnoće s Walkerom.

"Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donosio sam idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti ni zamisliti kroz što Annie prolazi", završio je Walker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti