Ni stida ni srama: Prijatelj odao Kylea Walkera - Povrijedio je i ljubavnicu i neće mu oprostiti
Kyle Walker varao je suprugu, prijatelj kaže da tu nema ljubavi.

Prevario suprugu, a sada i ovo

Ni stida ni srama: Prijatelj odao Kylea Walkera - Povrijedio je i ljubavnicu i neće mu oprostiti

Eldar Ganibegović

Fudbaler Manchester Cityja, Kyle Walker, ovih dana nalazi se u žiži javnosti u jako negativnom kontekstu. Prevario je suprugu koja želi razvog, ali čini se kako ni prema ljubavnici nije bio najiskreniji.

Kyle Walker varao je svoju suprugu i ljubav iz djetinjstva, Annie Kilner. Živio je dvostruki život i zbog toga će sada morati da se razvede.

Prije no što je stupio u brak s njom zvanično 2021. godine dobio je dijete s Lauryn Goodman. Radi se o malom Kairu, no tu se mislilo da je njegov odnos s Goodman prestao. 

Kilner mu je rodila troje djece, no nije imala pojma da se on i dalje viđa s Goodman, te da je dobio još jedno dijete prije šest mjeseci. Sve joj je to ispričala Goodman koja više nije mogla izdržati. 

Kyle Walker povrijedio i Lauryn Goodman

O njegovoj dvostrukoj vezi govorio je za inostrane medije njegov prijatelj koji je ostao anoniman. Može se reći da ga je izdao jer je otkrio neke do sada nepoznate stvari.

Oglasi

Naime, kako je anonimni prijatelj Walkera rekao medijima na Otoku, u njegovoj vezi s Goodman nije bilo ljubavne priče. Nesretna djevojka vjerovatno nije bila svjesna toga, te je sada povrijeđena.

"Kyle je jako pogrešio sa ovim svim, ali nije bilo stvarne veze sa Lauryn. Bilo je nekih sastanaka. Da, desili su se nekoliko puta, ali nema osjećanja i sigurno nema ljubavne priče", rekao je fudbalerov prijatelj.

Englez je tokom vremena imao nekoliko avantura. Prvo je britanska TV zvijezda, Laura Brown, otkrila da je imala vezu s njim dok je bio u braku. Bio je to prvi put da je bek izbačen iz bračnog doma, ali Annie ga je brzo vratila.

Sportista je još jednom otišao od kuće, 2020. godine, kada je započeo vezu sa Lauryn Goodman. Konačno, misleći da je afera gotova, Annie Kilner mu je opet oprostila, ali očito se grdno prevarila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi