Famozna brineta nakon Ronalda ulovljena na djelu sa Mbappeom, ne smeta joj ni što je 20 godina mlađi

Snimci koji su izazvali dosta pažnje

Famozna brineta nakon Ronalda ulovljena na djelu sa Mbappeom, ne smeta joj ni što je 20 godina mlađi

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je na pravom putu da postane najpopularniji fudbaler na svijetu, njegovo vrijeme tek dolazi i pitanje je vremena kada će sa trona skinuti Crisitana Ronalda. 

S obzirom da je mlad i uspješan za razliku od sa Georginom Rodriguez zauzetog Cristiana Ronalda, Mbappe je prava atrakcija za mnoge slobodne dame, pogotovo ono koje su jko popularne.

Mbappe je slobodno vrijeme do odlaska na pripreme provodi u SAD-u gdje je prije nekoliko dana povodom 4. jula učestvovao na jednoj zabavi.

Na provodu koji je nosio naziv "Bijela zabava" u vili vrijednoj 50 miliona dolara bilo je mnogo poznatih osoba kao što su Tom Brady, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kevin Durant, James Harden, Justin Bieber, Beyonce i Leonardo Di Caprio.

[twitter]https://twitter.com/Mouhafadel_/status/1676936676373823490[/twitter]

Oglasi

Među poznatim licima je bila i Kim Karadashina, a ova 42-godišnjakinja je bila jako bliska sa 18 godina mlađim Mbappeom.

Na snimku se može vidjeti kako Kim šalje poljupce prema Mbappeu poslije čega je shvatila da je snimaju.

[twitter]https://twitter.com/FootballFactly/status/1677252427437985793[/twitter]

Na druženju je nastala i jedna fotografija na kojoj je francuski suprstar zagralio famoznu američku influensericu koja je u prošlosti imala itekako buran ljubavni život.

Kao što je poznato prije deset i više godina Karadashian je navodno bila i u kratkoj romansi sa Cristianom Ronaldo iako to nikad niko od njih nije potvrdio.

Posljednjih mjeseci Amerikanka se ponovo zainteresovala za fudbal, a tokom sezone je bila i na Parku prinčeva gdje upoznala Mbappea i čini se da je tada počelo njihovo druženje.

Inače, Mbappe neće još dugo ostati u SAD-u pošto se uskoro okreće klupskim obavezama, ali je upitno u pitanju kojem dresu će to biti pošto su špekulacije o njegovom transferu jako učestale.

Izrazio je želju da napusti PSG jer ne želi produžiti ugovor, a francuski klub ga ne želi pustiti besplatno. Najveći interes za sada pokazuju Real Madrid i Liverpool.

Top Komentari

user1676286668
Kurvi ne smeta nista samo nek ima kesa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi