Drama zbog kebaba: Influenser šokiran kada je čuo šta mu je Kylian Mbappe uradio

Napadač PSG-a takve stvari ne dopušta

Drama zbog kebaba: Influenser šokiran kada je čuo šta mu je Kylian Mbappe uradio

E. Čaušević

Kylian Mbappe našao se u centru pažnje javnosti u Francuskoj nakon što se saznalo da je tužio poznatog influensera i to zbog kebaba.

Influenser po imenu Mohamed Henni je itekako poznat u Francuskoj zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama, a nedavno je odlučio i da se okuša kao ugostitelj.

On je otvorio radnju u kojoj se prodaju kebabi i odlučio je da na jednom od kebaba koji su u ponudi spomene ime Kyliana Mbappea što bi se ovom influenseru sada itekako moglo obiti o glavu.

Na jednom od kebaba koji je u ponudi u njegovoj radnji piše i da je pecivo okruglo kao vrh glave Kyliana Mbappea što je u početku mnoge nasmijalo, a to je očito došlo i do igrača PSG-a.

   U ponudi ovog kebaba iskoristio je ime Kyliana Mbappea i to bi ga sada moglo skupo koštati

Henni je odlučio da se oglasi i otkrije da se Mbappeu nije svidjelo što je spomenuo njegovo ime, te da ga je kontaktirao advokatski tim zvijezde PSG-a.

On je otkrio da je Mbappe odlučio da tuži poznatog influensera jer je bez dozvole koristio njegovo ime kako bi privukao kupce da kupuju upravo taj kebab.

Oglasi

Iako Henni tvrdi da se radi samo o šali očito je da se Mbappeu takvo ismijavanje nije svidjelo, te je odlučio da reaguje i tuži ovog influensera.

Mbappe ne dopušta da se njegovo ime koristi bez dozvole u sponzorske svrhe i da neko zarađuje novac na osnovu njegovog imena. Influensera je taj potez itekako iznenadio, te nije oduševljen potezom Mbappea.

"Šokiran sam da igrač tog nivoa ima vremena da misli o meni. Troši svoje vrijeme i novac da me napada. Pa, nisam nikoga povrijedio. Ja sam humorista. Tužba protiv mene za šalu je van pameti", poručio je Henni.

   Mohamed Henni ne krije koliko je razočaran i iznenađen zbog tužbe koju je Kylian Mbappe podnio

On je dodao i da je koristio na sličan način ime još jednog igrača, a u pitanju je Dimitri Payet kojem takav potez nije zasmetao, te Henniju nije pravio probleme.

Ukoliko Mbappe dobije ovaj slučaj, a sve su prilike da hoće, onda će influenseru biti zabranjeno da koristi njegovo ime i vjerovatno će dobiti i novčanu kaznu što bi za njega mogao biti najveći problem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti