Vruće je na jugu: Manekenka koja voli žene fotografisana u Mbappeovom zagrljaju

Ljubav ili prijateljstvo?

Vruće je na jugu: Manekenka koja voli žene fotografisana u Mbappeovom zagrljaju

Edmir Škorić

Kylian Mbappe slovi za jednog od najboljih nogometaša na svijetu u ovom trenutku i naravno kao prva violina PSG-a, zarađuje ogroman novac.

Mbappe ima samo 23 godine i već je stekao mnogo toga igrajući u PSG-u. Proteklih mjeseci se puno povezivao s Real Madridom, bio je čak na pragu da u redove prvaka Evrope ode kao slobodan igrač, a na kraju je saopštio da će ostati u Francuskoj.

Inače, Mbappe je veoma privlačan mnogim manekenkama i "običnim" djevojkama širom svijeta, no naravno samo rijetke sretnice mogu da se pohvale da su ga barem zagrlile ili upoznale uživo.

Kylian ne želi puno govoriti o privatnom životu, tako da niko ne zna s kim je trenutno u vezi, ali sudeći prema fotografijama koje su napravljene u Cannesu, njegova ljubav dolazi iz Belgije i riječ je o supermodelu Stelli Maxwell.

Nakon posljednje utakmice u dresu PSG-a u ovoj sezoni, odmah se prebacio na jug Francsuke i prije nego je počelo okupljanje reprezentacije Francuske, prisustvovao je jednom elitnom događaju u hotelu Cap-Eden Roc u Cannesu.

Oglasi

Na slikama koje je igrač objavio pojavljuje se u društvu belgijskog supermodela tokom idilične večeri u kojoj, osim toga, nisu oklijevali podijeliti pokoji poljubac u obraz.

Fotografije su samo pojačale nagađanja, iako se treba prisjetiti da je Stella do sada imala romantične veze sa ženama poput Miley Cyrus, Kristen Stewart ili Lily-Rose Depp .

"Iskreno, nikad nisam bila zabrinuta za svoju seksualnost. Jedva čekam da svijet dođe do tačke da ne razmišljamo o nečijim spolnim preferencijama, spolu. Hajdemo stvarno živjeti, prihvatiti i slaviti individualnost ljudi", poručila je Belgijanka 2020. godine.

U to vrijeme Mbappe se povezivao sa Emmom Smet, s kojom je viđen na Parku Prinčeva, ali mlada djevojka je ubzro negirala da postoji ljubavna veza između njih, rekavši: "Ne moram se pravdati za prijatelje s kojima se slikam".

Mbappe ne želi otkriti svoj trenutni status, pa medijima ostaje samo da nagađaju da li je sa Stellom počeo vezu ili je riječ o prijateljskom odnosu.

Oglasi

"Puno sam sretniji u svom privatnom životu i to ima utjecaja. To je najvažnije i pomaže mi da dobro igram", rekao je jednom prilikom mladi Francuz.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cbq0TNBrH25/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CP1e3lBLYRr/[/instagram]

Oglasi