Više nije tajna ko je ukrao Mbappeovo srce: Francuski superstar završio sa pet godina starijom

Sjajni francuski fudbaler

Više nije tajna ko je ukrao Mbappeovo srce: Francuski superstar završio sa pet godina starijom

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je u grupi fudbalera o kojim se najviše priča već mjesecima. 

Iz dana u dan stižu različite informacije gdje će sjajni Francuz nastaviti karijeru. Jedan dan ostaje u PSG-u, a drugi dan je sve dogovorio sa Real Maridom.

I dok se čeka konačna odluka za koga će potpisati, Mbappe ovih dana ne razmišlja samo o potpisu, već i o novoj djevojci.

Naime, proteklih dana se pojavila vijest da je jedan od najboljih igrača današnjice u vezi sa izraelskom manekenkom i studenticom Aviv Sarah Meiri.

No description available.

Ona je prije nekoliko dana bila u Parizu i mnogi lokalni mediji su špekulišu kako je bila na druženju sa Mbappeom iako nisu objavili zajedničku fotografiju.

Oglasi

No description available.

Iako je Meiri pet godina starija od 23-godišnje Mbappea, čini se da zvijezdi PSG-a to i previše ne smeta te je spreman za naredni korak u svom privatnom životu.

No description available.

Španski El Pais je objavio danas da je Real Madrid ponudio Mbappeu nestvarnih 150 miliona eura bonusa ako potpiše za ovaj klub, te godišnju platu od 40 miliona eura.

Međutim, problem u svemu tome su prava na lik, odnosno novac koji se zarađuje jer Real Mbappeu nudi 50% od ukupnog iznosa prava na lik, ali je on poručio da to neće prihvatiti.

Navodno, to je najveći problem u ovim pregovorima jer su ostale stavke lagano dogovorene. Real ne želi dati 100% prava na fotografije Mbappeu, ali ukoliko se ne predomisle on neće potpisati za kraljevski klub.

Zbog toga je Mbappe poručio svojim agentima da ponovo počnu pregovore s PSG-om koji pristaje na sve uslove i navodno dvogodišnji ugovor je već spreman i prema svemu sudeći će ovaj napadač na kraju ostati u Parizu.

Ipak, sudeći prema preokretima koje smo gledali svih ovih mjeseci jasno je da i to treba uzeti s rezervom i sačekati neke zvanične informacije oko budućnosti Mbappea.

Top Komentari

SeoRusilac
Voli ga sto posto
3 1
denimen9
"Ipak, moguće, možda, međutim..." ovo nije vijest ovo je gatanje Čajuševiću
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi