Kyrgios objavio "erotsku" fotogarfiju i poručio: Pa šta? Ljubav je luda

Ništa neočekivano od njega

Kyrgios objavio "erotsku" fotogarfiju i poručio: Pa šta? Ljubav je luda

Adnan Beganović

Kontroverzni teniser, Nick Kyrgios, objavom fotografije na Instagramu na kojoj liže vrat svoje djevojke izazvao je mnogo reakcija. Uglavnom su pozitivne, no bilo je i onih koji su ga kritikovali.

Australski teniser grčkih korijena, Nick Kyrgios, po ko zna koji put je objavom na Instagramu "obradovao" svojih više od četiri milione pratitelja.

Naime, Kyrgios je objavio fotografiju na kojoj liže vrat svoje djevojke, manekenke Costeen Hatzi. Očito su bili u zanosu strasti, a fotografija je je oduševila veliki broj njegovih pratioca na populranoj društvenoij mreži.

Naravno, bilo je i kritika, no Kyrgios je znao odgovoriti, odnosno na Intagramu je onima koji su kritikovali objavu ove fotografije napisao:

Pa šta? Ljubav je luda? Ha, Ha... Svi je pokušavamo pronaći. Nemojte lagati".

Oglasi

Kyrgios podržao Novaka Đokovića

Australski teniser, kojem je predviđana blistava karijera, na njegovu žalost, nije ispunio očekivanja. U posljednjih par godina se mnogo više trudio da svojim stavovima izazove pažnju nego li igrama na terenu.

Često je znao kritikovati svoje kolege, ali i stati u njihovu zaštitu kada se nalaze na udaru medijia ili navijača. Tako je svojevremeno stao u zaštitu najboljehg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, koji kroz svoju cijelu karijeru ima problema sa publikom.

Kyrgios i njegova djevojka u zanosu strasti

Jednostavno je, teniska publika "ne miriše" Đokovića, što je srbijanski teniser mnogo puta osjetio na svojoj koži, pa čak i onda kada je osvajao Grand Slam titule.

Svaka čast Novaku Đokoviću. Od savjeta za koje si me pitao na šljaci do titule na Roland Garrosu. Ponosan sam na tebe prijatelju i bit ću tu za tebe bilo kada. Trener Kygs te voli", napisao je ljetos Kyrgios nakon što je Đoković osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske tokom kojeg mu publika nije bila naklonjena. Novakov odgovor se nije dugo čekao.

Isto tako, brate. Ako ti treba savjet za igru na travi, tu sam", odgovorio je Đoković koji je godinu ranije u finalu Wimbledona savladao kontrovernog tenisera.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Ako bi ljubio muškarxa,onda bi bilo sve u redu a??!! Novinari *****čine
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi