Djevojka s bujnim dekolteom napravila dar-mar na NBA meču, buljili su u nju, pa shvatili ko je ona

Megan Thee Stalllion pratila meč Lakersa i Timberwolvesa

Djevojka s bujnim dekolteom napravila dar-mar na NBA meču, buljili su u nju, pa shvatili ko je ona

Endin Čaušević

Košarkaši Los Angeles Lakersa u nedjelju navečer poraženi su na svom parketu od Minnesote Timberwolves sa 127:117, ali na kraju niko nije pričao o utakmici već o djevojci bujnog dekoltea koja je napravila pravu pometnju kada se pojavila u dvorani.

Lakersi su bili u seriji od četiri uzastopne pobjede i koliko-toliko vratili su se ponovo u igru za što bolju poziciju na tabeli pred play-off.

No, ova serija Lakersa prekinuta je u nedjelju jer je u Los Angelesu slavila Minnesota sa 127:117. Timberwolvesi ove sezone igraju fantastično i prvi su u Zapadnoj konfereciji.

Međutim, nakon što je meč u Crypto Areni završen niko nije pričao o košarci i sjajnim potezima koje smo vidjeli već se u centru pažnje našla djevojka koja je napravila pravu pometnju kada se pojavila u dvorani.

Muškarcima na tribinama stao je dah kada su vidjeli da se na parketu pojavila prelijepa djevojka bujnog dekoltea, te su je svi ispratili pogledom dok je hodala prema svom mjestu.

Oglasi

Ona je sjedila odmah pored parketa, ali mnogi na prvu nisu ni shvatili o kome je riječ jer ih je njen izazovni stajling potpuno "zaslijepio".

Ipak, kada je ona došla do svog mjesta pored parketa oko nje su se pojavili mnogi fotografi i bilo je jasno da je riječ o poznatoj ličnosti.

U pitanju je reperka Megan Thee Stallion koja je izuzetno popularna u Sjedinjenim Američkim Državama. Na muzičkoj sceni pojavila se prije nekoliko godina, te je s nekoliko hitova oduševila kritičare.

Megan je odlučila da dođe na meč Lakersa i Timberwolvesa, a čini se da se nije mogla provokativnije obući.

Oglasi

Dok je ušla u dvoranu nastao je tajac jer niko od muškaraca nije mogao da odoli, a da ne pogleda u bujni dekolte popularne muzičarke.

U pauzi utakmice mnogi fanovi iskoristili su priliku da dođu do Megan kako bi se fotografisali s njom.

Megan je inače rođena u San Antoniju 1995. godine, a na muzičkoj sceni pojavila se 2016. godine. Osvojila je i čak šest Grammy nagrada u prethodnim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi