Nakon druženja sa ženom Michaela Schumachera, Laila Hasanović sočnim fotkama sve ostavila bez daha
Foto: Laila Hasanović (lijevo) u društvu Corrine Schumacher (desno)

Djevojka iz Srebrenice je u vezi sa sinom slavnog vozača

Nakon druženja sa ženom Michaela Schumachera, Laila Hasanović sočnim fotkama sve ostavila bez daha

Admin Čaušević

Laila Hasanović, djevojka porijeklom iz Srebrenice, je odlučila da oduševi sve svoje fanove na Instagramu nakon što je objavila nekoliko fotogafija u donjem vešu. 

Laila je pozirala u bijelom kompletu donjeg rublja koji je izgledao kao da ima prozirne elemente korzeta na gornjoj polovici.

Zapanjujuće fotografije ostavile su fanov ddjevojke iz Srebrenice i mnogi mogu samo da zavide koji slaobodno vrijeme uglavnom provodi sa partnericom koja inače ima danski pasoš.

Fanovi nisu mogli, a da ne komentarišu kako zavide 24-godišnjem vozaču zbog djevojke koju je uspio osvojiti.

"Mick je pobijedio u životu"; "Mick jesi li danas zahvalio nebesima na ovoj božici?", Mick je pravi sretnik", samo su neki od komentara.

Oglasi

Zanosna plavuša je prikupila nevjerovatnih 305.000 pratitelja na Instagramu, a vrijeme provodi između života u Kopenhagenu i Švicarskoj.

Uz svoj život influencerice i modela, ona je i bivša finalistica izbora za Miss Danske. Ranije je bila i u vezi sa fudbalerom Jonasom Windom koji nastupa za Wolfsburg.

Zanimljivo da objave dolaze svega nekoliko dana nakon što se Hasanović družila sa mogućom svekrvom Corrinom Schumacher.

Bilo je to početkom marta na stazi u Kataru gdje se Schumacher junior takmičio na nba utrci FIA World Endurance Championship kao vozač Alpine.

Iako je u vezi sa Mickom nije poznato da li je Laila dobila zeleno svjetlo da posjeti Michaela koji je već duže od deset godina prikovan za postelju.

Top Komentari

snupi
Bolja buduća svekrva.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi