Zanosna ljepotica iz Srebrenice uz krevet Michaela Schumachera: "Ona je sad u tom uskom krugu"

Laila Hasanović dobila priliku da vidi legendu

Zanosna ljepotica iz Srebrenice uz krevet Michaela Schumachera: "Ona je sad u tom uskom krugu"

Midhat Šljivak

Michael Schumacher već je 10 godina odsutan iz javnog života nakon što je doživio tešku nesreću na skijanju u Francuskoj. O zdravstvenom stanju slavnog Nijemca malo se toga zna, rijetkima je dopušteno da ga posjete, a među onima koji su dobili dozvolu da posjeti Michaela je zanosna Bosanka iz Srebrenice Laila Hasanović.

Michael Schumacher čvrsto je povezan s Bosnom i Hercegovinom. Slavni Nijemac je dolazio u našu zemlju u najtežim danima i stekao je ogroman broj fanova.

Nažalost, Michael je već godinama unazad daleko od javnosti. Nesreća koju je imao na skijanju u Francuskoj 2013. godine, kada je udario glavom od kamen, potpuno je promijenila život legende i on, po brojnim svjedočenjima, više nikad neće biti isti.

Malo je ljudi koji mogu doći do legendarnog vozača. Porodica njegovo stanje drži u maksimalnoj tajnosti i ne dopušta da baš svako vidi Michaela.

Jedna od rijetkih koja je dobila tu privilegiju je zanosna Bosanka iz Srebrenice Laila Hasanović. Ona ima tu mogućnost kao djevojka njegovog sina Micka.

Oglasi

"Danski model Laila Hasanović (23), koja s Mickom izlazi od augusta, dobila je dozvolu da posjeti Michaela. Ona je nedavno dobila mogućnost da bude u uskom krugu osoba kojima je dozvoljeno da ga vide", pišu danski mediji.

Laila Hasanović i Mick Schumacher započeli su romansu u augustu prošle godine (Foto: Instagram)

Laila i Mick počeli su romansu proteklog ljeta. Društvene mreže su pune njihovih zajedničkih fotografija i očigledno je da itekako dobro uživaju.

Ko može posjetiti Michaela Schumachera?

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera je prava enigma. Vijesti iz njihovog doma gotovo da ne mogu izaći i samo osobe od povjerenja mogu da ga vide.

Supruga Corina stalno je uz njega. Ona se brine za sve što je Michaelu potrebno i ima veliku podršku ostatka porodice.

Naravno, tu su sin Mick i kćerka Gina-Maria, te nekoliko bliskih prijatelja porodice među kojima je i njegov nekadašnji saradnik Jean Todt, te brat Ralf.

Jean Todt je s Michaelom Schumacherom pisao stranice historije u Ferrariju (Foto: EPA)

Todt je jedini davao kakve-takve informacije u javnost. Ističe kako je najbolje da Michaela svi ostave na miru.

"Ostavite ga na miru, poštujmo želje porodice koja želi privatnost. Svako ko kaže javno da nešto zna, ne zna ništa. Viđam ga, on i porodica su dio mene i oporavak teče postepeno", poručio je Todt.

Fanovi bi naravno rado znali šta se dešava. Ipak, od toga za sada nema ništa i vidjet ćemo kakav će stav porodice o Michaelu biti u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi