Neka mu neko oduzme telefon: Lamine Yamal večeras objavljuje izuzetno čudne stvari na TikToku
Dječak uživa igrajući se na društvenoj mreži

Mladi fudbaler se igra

Neka mu neko oduzme telefon: Lamine Yamal večeras objavljuje izuzetno čudne stvari na TikToku

Midhat Šljivak

Mlada zvijezda Barcelone Lamine Yamal večeras dominira na TikToku. Objavio je brojne nevjerovatne snimke, glumi razbojnika i napravio je spletku saigraču Joau Felixu.

Lamine Yamal večeras je na TikToku objavio nekoliko zaista čudnih snimaka i fotografija.

Mlada zvijezda Barcelone očigledno ima viška slobodnog vremena. Odlučio je postaviti nekoliko zanimljivih stvari na društvene mreže i mnogi se pitaju o čemu se radi.

16-godišnjak je prvo objavio fotografiju s balaklavom na glavi, a zatim snimke dok uživa u luksuzu koji mu omogućava igranje u Barceloni.

Oglasi

Također, napravio je nevjerovatnu smicalicu saigraču Joao Felixu. Njegov ormarić je 'ukrasio' papirom s njegovim likom na kojem nema jedne noge, aludirajući na njegove povrede.

Mnogi navijači katalonskog tima su u čudu. Nekima je smiješno sve ono što objavljuje, nekima čudno, a pojedini traže da mu neko oduzme mobitel.

Očigledno je kako je Yamal još uvijek klinac i zaista ne treba zamjeriti jednom tinejdžeru što se ponaša djetinjasto.

Što se fudbalskih kvaliteta tiče Lamine Yamal je zaista čudesan. Igra fenomenalno i predviđa mu se velika budućnost u dresu Barcelone.

Ove sezone 16-godišnje čudo od djeteta igra redovno za prvi tim. Nastupio je u 32 utakmice i ima učinak od tri gola i pet asistencija.

Već je debitovao i za seniorsku selekciju Španije. Ima četiri utakmice u nogama i čak dva pogotka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE