Sin legende i žena zvijezde: Gledala ga je kako raste, lako ga je zavela, a sada želi i djecu s njim
Kontroverzna Larsa Pippen imala je brojne veze s brojnim mlađim muškarcima od rastanka sa Scottiejem Pippenom (Foto: Instagram)

Larsa zavela Marcusa

Sin legende i žena zvijezde: Gledala ga je kako raste, lako ga je zavela, a sada želi i djecu s njim

Midhat Šljivak

Kontroverzna influencerica i supruga bivše NBA zvijezde Scottieja Pippena, 48-godišnja Larsa Pippen, namjerava zasnovati porodicu sa 16 godina mlađim Marcusom Jordanom, sinom Pippenovog bivšeg saigrača Michaela Jordana.

Bivša supruga Scottieja Pippena, 48-godišnja Larsa, konstantna je tema medija u Sjedinjenim Američkim Državama jer je u petoj deceniji života često u društvu mnogo mlađih muškaraca.

Larsa je privlačila pažnju brojnim vezama. Uglavnom je birala mlade NBA košarkaše koji su preko 20 godina mlađi od nje, a sada je u sretnoj vezi sa 16 godina mlađim Marcusom Jordanom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ConNNq3vF0m/[/instagram]

Oni su prije nekoliko mjeseci započeli vezu. Ispočetka su tvrdili kako između njih ne postoji ništa osim prijateljstva, ali na kraju se ispostavilo da ne govore istinu.

Sočni poljupci, držanje za ruke, nisu nikakvo prijateljstvo, a sada su odlučili otići i korak dalje. Žele osovati porodicu.

Oglasi

"Larsa ima 48 godina i želi imati još jedno dijete prije nego što bude kasno za to. Posjetila je ljekara i on joj je potvrdio kako ima velike šanse da ponovo zatrudni", pišu američki mediji.

Ako se to zaista desi Larsi bi to bilo peto dijete. Iz braka sa NBA legendom Scottijem Pippenom ima četvero djece, tri sina i kćerku rođenih između 2000. i 2008. godine.

Scotty Junior trenutno je NBA igrač. Član je Los Angeles Lakersa, a upravo je tamo nedavno stigao i Larsin bivši ljubavnik Malik Beasley.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnxrriHMeo4/[/instagram]

Marcus Jordan nije nastavio stopama slavnog oca. Igrao je košarku na koledžu, ali je odlučio da se okrene biznisu.

Tokom 2016. godine otvorio je prodavnicu sportske opreme zvanu "Tropyh Room". Imao je nekoliko lokacija na Floridi, ali posao mu je brzo propao i posvetio se samo online prodaji.

Sada je mnogo poznatiji po vezi s Larsom. Uživa uz ženu koja ga je gledala kako odrasta i sigurno nije ni sanjao da će biti s njom jednog dana.

Oglasi