Pohotni sin najvećeg svih vremena: Iskoristio 48-godišnju suprugu legende, pa završio kod druge
Larsa Pippen završila je sa sinom NBA legende Michaelom Jordanom (Foto: Instagram)

Marcus Jordan ne bira

Pohotni sin najvećeg svih vremena: Iskoristio 48-godišnju suprugu legende, pa završio kod druge

Midhat Šljivak

Kontroverzna Larsa Pippen (48), bivša supruga legendarnog Scottieja Pippena, završila je u krevetu 17 godina mlađeg Marcusa Jordana, sina najboljeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana.

Marcus Jordan (31) uspio je u krevet odvesti ženu koja ga je pored terena gledala kako odrasta Larsu Pippen i o njihovoj vezi se priča širom Sjedinjenih Američkih Država.

Njen bivši muž Scottie Pippen igrao je u Chicago Bullsima pored Michaela Jordana, a Marcus je skakutao pored terena, baš kao i Larsa.

Godinama kasnije Marcus je zaveo Larsu. Ova 48-godišnjakinja je u vezi s mnogo mlađim dečkom, ali Jordanu ona nije dovoljna.

Tako je Marcus jučer uhvaćen s drugom ženom. Fotografi su ga snimili u Orlandu (Florida) kako strasno ljubi neimenovanu djevojku.

Oglasi

Larsi navodno ne smeta što Marcus ima i druge djevojke. Njihova veza je otvorena.

"Larsa i Marcus nisu skupa. Istina je da izlaze, uživaju skupa i upoznaju jedno drugo. Ona ne želi tek tako uskočiti u novu vezu", rekao je izvor blizak Larsi za Page Six.

Navodno i Larsa izlazi s drugim muškarcima. Ne želi da se veže, ali se olako prepušta mlađahnim momcima koji kruže oko nje.

Tako je prošle godine imala vezu s košarkašem Utah Jazza Malikom Beasleyjem. On je zbog nje ostavio trudnu suprugu i dijete, ali se kasnije vratio podvijenog repa.

Oglasi

Larsa je nakon što je ostavila Malika poručila da joj ne trebaju takvi muškarci.

"Kada sam čula kako je tretirao ženu i dijete nisam željela takvog čovjeka oko sebe. Nije pravi muškarac, plačljivko je i jeftin", poručila je Larsa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkgkBHKPf4c/[/instagram]

Ova 48-godišnjakinja je s nekadašnjom NBA legendom Scottiejem Pippenom bila u braku od 1997. do 2021. godine i imaju četvero djece.

Nakon rastave ona je odlučila zadržati prezime bivšeg supruga po kojem je poznata širom Sjedinjenih Američkih Država.

Oglasi

Najnovije vijesti