Žena legende dočepala mnogo mlađeg sina najvećeg ikad: "Četiri puta dnevno je minimalno"
Larsa Pippen ima četvero djece iz braka s NBA legendom Scottiejem Pippenom koji je trajao od 1997. do 2021. godine (Foto: Instagram)

Njoj 48, njemu 32

Žena legende dočepala mnogo mlađeg sina najvećeg ikad: "Četiri puta dnevno je minimalno"

M. Šljivak

Kontroverzna Amerikanka Larsa Pippen (48) godinama je bila u braku s legendarnim košarkašem Scottiejem Pippenom. NBA legendi je rodila četvero djece, ali došlo je do razvoda nakon čega je Larsa viđena s brojnim mnogo mlađim muškarcima. U njenom zagrljaju sada je 32-godišnji sin Michaela Jordana, Marcus.

Larsa Pippen je nakon razvoda od Scottieja Pippena išla od sportiste do sportiste. Promijenila je veliki broj muškaraca, a sada je u vezi s Marcusom Jordanom, sinom legendarnog Michaela Jordana.

Ova 48-godišnjakinja tvrdi da uživa sa 16 godina mlađim ljubavnikom. Planira roditi i dijete, a gostujući u emisiji kod Andyja Cohena istakla je da uživa svaki dan pored mladog ljubavnika.

"Uvijek sam imala barem četiri puta dnevno odnose", rekla je kratko Larsa, a zatim je Cohen aludirao na to kako je Marcus godinama bliže njenom sinu Scottyju Junioru (22).

"Marcus nosi patike broj 47. Vjerujem da je s te strane sasvim u redu", govori nevoljno Larsa.

Oglasi

"Nismo planirali biti skupa. Jednostavno se desilo nakon što smo izlazili sa zajedničkim prijateljima. Mnogi smatraju da nemaš šta tražiti ako si razveden. Osjećala sam brojne prepreke, ali i ja trebam ljubav i mogu izlaziti s kim god želim", istakla je Larsa.

Nemilosrdno ismijavanje dečka jer mu je saigrač spavao s mamom

ruštvene mreže i dežurni kritičari na njima nemilosrdni su prema mladom košarkašu Los Angeles Lakersa Scootyju Pippenu Junioru (22) zbog činjenice da je u redove ovog tima jučer stigao čovjek koji je spavao s njegovom mamom Larsom. Radi se o Maliku Beasleyju koji je nekada bio u vezi s 22 godine starijom gospođom Pippen.

Larsa Pippen (48) i njena potraga za mladim igračima koji joj odgovaraju za ljubavni život, donijela je ogromne probleme njenom 22-godišnjem sinu Scottyju Pippenu Junioru.

Larsa je prije godinu i po dana bila u vezi s Malikom Beasleyjem. Ovaj 26-godišnjak jučer postao novi igrač Los Angeles Lakersa i u ovom timu se pridružio njenom sinu.

Društvene mreže gore zbog ove situacije. Mladi Scotty Junior postao je predmet ismijavanja jer mu je saigrač postao čovjek koji je donedavno bio u krevetu s mamom.

Oglasi

"Čekajte. Larsa Pippen je ludovala s Beasleyjem. On je sad u timu s njenim sinom. Klinac bi trebao tražiti odlazak", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

"Dečko definitivno treba da ide. Ne možeš igrati s čovjekom koji ti je spavao s majkom", još jedan je u nizu komentara koji su se pojavili.

Dosta je naravno onih koji ismijavaju ovog 22-godišnjeg košarkaša i bit će svakako interesantno vidjeti šta će se dešavati između Pippena i njegovog četiri godine starijeg kolege.

Larsa Pippen i Malik Beasley nisu trajali dugo. Izlazili su tek nekoliko sedmica, a zatim ga je ona 'šutnula' kada je čula šta je napravio ženi i djetetu te da ih je usred noći izbacio na ulicu.

"Kada sam čula kako je tretirao ženu i dijete nisam željela takvog čovjeka oko sebe. Nije pravi muškarac, plačljivko je i jeftin", poručila je Larsa.

Oglasi