Luda osveta: Ženu legende odveo u krevet jer je ovaj godinama ranije odbio da se fotografiše s njim
Foto - Instagram

Nevjerovatna situacija

Luda osveta: Ženu legende odveo u krevet jer je ovaj godinama ranije odbio da se fotografiše s njim

M. Šljivak

Veliku pažnju u američkoj javnosti u proteklim godinama izazivali su legendarni NBA košarkaš Scottie Pippen i njegova bivša supruga Larsa.

Razvod nakon višedecenijskog braka izazvao je brojne reakcije, posebno zbog činjenice da je Larsa dosta dugo bila odmetnuta. Viđala se s brojnim muškarcima i objavljivala je brojne vruće fotografije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ccif-k_giMe/[/instagram]

Jedno vrijeme je bila u vezi s poznatim reperom Futureom. On ju je iskoristio kao neku vrstu osvete prema Scottieju Pippenu.

"Uvijek se sjetim priče o Futureu. Rekao mi je kako je sreo Scottieja Pippena, a ovaj nije želio da se fotografiše s njim. Zbog toga mu je je**o ženu", govori reper N.O.R.E u jednom podcastu.

Oglasi

Future je sve opisao u jednoj od svojih pjesama u kojoj repa.

"Uradio sam to greškom, nije bilo namjerno. Je**ao sam ti ženu. Ona je birala pozu, jahala me kao motor. Morala je očistiti glavu kao vlažnu maramicu", piše u pjesmi koja je posvećena Pippenu.

Sama Larsa se prisjetila njene kratke epizode s Futureom.

"Bila sam veoma usamljena. Dosta toga mi se dešavalo, osjećala sam krivicu zbog svega što se desilo i vjerovala sam da se taj momak pojavio kako bih kroz sve lakše prošla. Pričala sam dosta s njim, dobro se nosio s tim i davao mi je samopouzdanje kada sam se osjećala veoma loše", rekla je Larsa.

Oglasi