Lautaro bez milosti istjerao bolesnu djevojku koja je ubrzo preminula - Stigla ga je kazna
Foto - EPA

Užas

Lautaro bez milosti istjerao bolesnu djevojku koja je ubrzo preminula - Stigla ga je kazna

Midhat Šljivak

Lautaro Martinez je bez ikakve dileme jedan od najboljih napadača svijeta, ali s ljudske strane očigledno nije na 'pravoj strani'. Dokaz tome je činjenica da je otpustio bolesnu bebisiterku koja je ubrzo preminula. Porodica je tužila napadača Intera i dobila je slučaj.

Lautaro Martinez na terenu pravi brilijantne poteze. Zbog njih je bez dileme jedan od najboljih fudbalera svijeta, no s ljudske strane je poprilično zalutao.

Dokaz tome je presuda italijanskog suda po kojoj napadač Intera mora isplatiti odštetu porodici bebisiterke koja je radila kod njega tokom prošle godine.

Bebisiterka je za porodicu Martinez radila osam mjeseci. Nažalost, saznala je kako boluje od teške bolesti, ali je ipak odlučila i dalje se posvetiti čuvanju djece.

Međutim, Lautaro i njegova supruga su joj odlučili uručiti otkaz jer je iskoristila sve slobodne dane. Nisu imali milosti prema bolesnoj djevojci koja je u januaru ove godine nažalost i preminula.

Oglasi

Ovakav odnos prema nesretnoj djevojci nije se dopao njenoj porodici. Oni su odlučili uzeti stvari u svoje ruke i tužiti Lautara za nezakonit otkaz.

Slučaj se našao na sudu u Milanu. Presuda je stigla danas i argentinski reprezentativac je proglašen krivim. On će nakon svega morati da isplati odštetu porodici preminule djevojke i time će se ovaj slučaj zaključiti.

Isplata mu neće biti nikakav problem. On zarađuje milione na godišnjem nivou, ali uzalud je to sve kada je među mnogim ljubiteljima fudbala pokvario sliku o sebi.

26-godišnji napadač je u Italiji od 2018. godine. Ispostavio se kao fenomenalna kupovina Nerazzurra i na Giuseppe Meazzi je postao jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Lautaro je za Inter odigrao 248 utakmica i postigao je 113 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi