13

Komentari (13)

Benjamingst
I Halid M postao sportista?
Sejo1979
Halide naletices jednom ko ce te roknut za jedan dolar nicija nije do zore pa nece ni tvoja sramota dobar pjevac .a sta je spao da vara i pljacka narod
Emir
Uvjek mi je ta gnjida Halid bio mrzak, odma nakon rata otici u BG i na TV-u javno srbadiji se ulizivati i govoriti da mu je BG uvjek bio u srcu goni ga u om, steta sto ga cetalji u prijedoru nisu silovali i poslali u trnopolje i tamo ga likvidirali.
svasta
Ma u ono normalno vrjeme on je bio *****cina sa svojim cuperkom
Novibroj
Ljakse neotesano....... Aaa Sport sport. Ba se pretvara u tabloid
teddy sheringham
Kakve ste vi kite, **** vas Haliks i vijest.
dda27
Sport u prvom planu na sportskom portalu
Miky007
Jeli ovo kurir ili sportski portal?
kiklop
Bosnian King
Sportska senzacija
DylanDog
'Ej kafano neću više drug mi nisi bila...
Bulle
Licno znam par likova koje je izvaro, taj pare ne vraca.
Zoilomas
Muslimovica boli ona stvar krade od svakoga ko ima haha citam neku je zenu iz australije spuco stocem jer ga je skuzila da je prevarant nakon dugih niz godina cekanja da joj dodje u Australiju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.