Lijepoj Zorani je prijetio bh. fudbaler: "Nemoj da bi obukla to..."

Prisjetila se veze s njim

Lijepoj Zorani je prijetio bh. fudbaler: "Nemoj da bi obukla to..."

O. Lekić

U fudbalskim krugovima Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, itekako je popularna. Ova srbijanska modna blogerka imala je priliku da se zabavlja sa Damirom Džumhurom, a jedna od njenih veza bila je i sa bivšim reprezentativcem BiH Danijelom Miličevićem.

Zbog njega se Zorana bila pristala preseliti i u Belgiju, ali njihov emotivni odnos, ispostavit će se, nije bio dovoljno snažan da odoli izazovima i na kraju su se složili da svako krene svojim putem.

"Prodisala sam tog momenta kada sam spakovala kofere i otišla, bila sam jako nesretna posljednjih mjeseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga", ispričala je Zorana.

U posljednje vrijeme Zorana se svejedno može sve češće vidjeti na utakmicama reprezentacije BiH. Ne, nije u pitanju veza sa nijednim fudbalerom nego isključivo pravi društvo svojoj najboljoj prijateljici Leyli Hajrović, a svaki put potrudi se da, barem malo, svojim izgledom zasjeni Zmajeve na terenu.

Ipak, tokom veze sa Milićevićem nije smjela da se pretjerano sređuje.

"Treba da idem na utakmicu, on me zove i kaže: 'Ideš u BiH na utakmicu, nemoj da ti je palo na pamet da obučeš bundu, da mi šljaštiš tamo. Šta će ljudi da misle koliko ja zarađujem. Na to sam mu rekla: 'Nisi mi je ti kupio'. Iznerviram se i uzmem plavu bundu od nerca i odem na utakmicu", kazala je blogerka u emisiji Đir sa Memom.

Zbog čega Zoranu smaraju jednom od najpoželjnijih djevojaka u susjedstvu pogledajte u našoj galeriji. 

Top Komentari

user1575630204
Joj rospije,vidi joj gubica...sve iste,vise lici na dorata nego na insana.Sto se Izetovce tiče,pa Izet našo spram sebe.Nije ni on pod vinklo 100%.
7 0
Rajvosa2019
Rospiju samo treba dobro iskandjijat i nogu u guzicu , i Memo dok je djiro guro joj prstenjak - a ona stenjala- hej vozacu dodaj gas , nedaj nikom ispred nas
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi