Kako li se Gerrard osjećao kada su mu rekli s kim se viđa njegova 18-godišnja kćerka?

Lilly-Ella je od aprila u vezi

Kako li se Gerrard osjećao kada su mu rekli s kim se viđa njegova 18-godišnja kćerka?

E. Škorić

Svaki otac na svijetu želi najbolje za svoju kćerku i naravno želi joj da pronađe pravu ljubav i čovjeka za sebe, ali Steven Gerrard definitivno ne može da bude sretan s onim što je čuo, odnosno s izborom njegove najstarije kćerke.

Njegova 18-godišnja kćerka Lilly-Ella je već mjesecima u vezi sa 23-godišnjim Lee Byrneom. Ovo ime mnogima je nepoznanica, pa zašto bi Gerrard trebao da brine što je upravo taj dečko u vezi s njegovom kćerkom?

Pa, kako pišu mediji u Britaniji, Lee je sin čovjeka koji je saradnik irskom biznismenu Danielu Kinahanu, koji se povezuje s ubistvima u Velikoj Britanij, pranjem novca i drogom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSg25NaM8Ik/?hl=en[/instagram]

Byrne Snr je povezan sa kartelom Daniela Kinahana od 2018. godine. Smatra se njegovim "bliskim i pouzdanim saradnikom".

Dakle, radi se o opasnom tipu koji ima duboke korijene u kriminalnom miljeu, pa je pitanje kako to djeluje sve na njegovog sina i da li je dečko iz takve porodice neko ko bi trebao biti muž Gerrardovoj kćerki?

Oglasi

Lilly-Ella je inače influencerica koja ima preko 400.000 pratitelja na Instagramu, a nedavno se u medijima pojavila zbog vlastitog "unosnog i savremenog biznisa" s kojim postaje milionerka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeNGtgVrPLc/?hl=en[/instagram]

Navodno, ona će inkasirati zagarantovanih preko milion funti u narednih godinu dana samo od reklamiranja brendiranih kompanija na svom Instagram profilu, a taj iznos može biti i veći ukoliko bude imala više objava od dogovorenog.

Ne krije ni luksuzni životni stil, a u prethodnom periodu dosta je putovala na relacijama Los Angeles, Dubai i London.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaM2KnLrXz7/?hl=en[/instagram]

Evidentno je da živi raskošno, da je zaljubljena i sretna, ali naravno takav život je oduvijek i imala zahvaljujući slavnom ocu koji je ostvario veliko bogatsto igrajući nogomet.

Bivši reprezentativac Engleske igrao je za Liverpool i jednu sezonu za Los Angeles Galaxy i jedan je od najznačajnijih igrača u povijesti kluba s Anfielda s kojim je osvajao Ligu prvaka, razne kupove, no nikada Premiership. Trenutno je menadžer Aston Ville, a prethodno je osvajao trofeje kao trener Glasgow Rangersa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFtSUdmg8bz/?hl=en[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi