Gerrardova kćerka ima tek 18 godina, a već je sama napravila biznis i zaradila preko milion funti

Posvetila se tome maksimalno

Gerrardova kćerka ima tek 18 godina, a već je sama napravila biznis i zaradila preko milion funti

E. Čaušević

Kćerka Stevena Gerrarda, Lilly-Ella, prethodnih dana našla se u centru pažnje engleskih medija.

Gerrard ne voli da priča o svom privatnom životu i to je uvijek vješto izbjegavao, ali kako njegova djeca odrastaju i prihvataju novu tehnologiju to je postalo skoro nemoguće izbjeći.

Tu se posebno izdvaja njegova najstarija kćerka koja je itekako aktivna na društvenim mrežama, a objavljuje i dosta stvari iz privatnog života porodice Gerrard.

Međutim, nekadašnji igrač Liverpoola očito nema ništa protiv toga, te više nije rigorozan oko privatnog života kao što je nekada bio.

Naime, njegova najstarija kćerka Lilly-Ella je odlučila da se posveti u potpunosti društvenim mrežama. Postala je influenserica i počela je od toga da zarađuje ozbiljan novac.

Ona ima skoro 200.000 pratitelja na Instagramu i taj broj raste iz dana u dan. Kako je The Sun objavio već je dogovorila saradnju s desetak poznatih svjetskih kompanija što će joj donijeti veliku zaradu.

Navodno, ona će inkasirati zagarantovanih preko milion funti u narednih godinu dana samo od reklamiranja ovih kompanija na svom Instagram profilu, a taj iznos može biti i veći ukoliko bude imala više objava od dogovorenog. Ne krije ni luksuzni životni stil, a u prethodnom periodu dosta je putovala na relacijama Los Angeles, Dubai i London.

Iako nema toliko pratitelja kao oni najpoznatiji influenseri ono što je bilo odlučujuće kod kompanija koji su se odlučili na saradnju s njom jeste procjena da nju prati "prava publika", odnosno oni njenog uzrasta koji prate trend i ne libe se trošiti novac i kad treba i kad ne treba.

Top Komentari

redbull
Lahko je od silnih miliona napraviti jos jedan. Haj nek napravi od plate 600km
14 0
King_Kenny
...taman se kutarisali Wande,a sad ove drkadzije nasle ovu Owenovu kcerku,10 vijesti o njoj vec,3 puta ova ista...
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti